alarmsysteem huis Rotterdam

Alarm systeem kopen voor uw huis? Zoekt u een draadloos, hybride of een uitgebreid bekabeld alarm systeem voor in huis of voor uw bedrijfspand in Rotterdam?

Vraag dan nu een offerte aan.
Krijg 40% korting op uw beveiligingssyteem!

Alarmsysteem Huis Installeren in Rotterdam

U wilt een alarmsysteem bestellen en dit laten installeren bij u thuis of bij uw bedrijf? U weet nog niet precies bij welk alarminstallatiebedrijf? U vindt hier de beste adviseur voor elk type alarm systeem bij u in de regio Carnisse, Kralingse Veer, IJsselmonde, Krimpen aan den IJssel, Stormpolder, Capelle aan den IJssel, Bolnes, Heijplaat, De Rotte, Smitshoek, Zwet, Barendrecht, Middeldijk, Schiedam, Rodenrijs, Windas, Oud Verlaat, Bergschenhoek, Zwaantje, Koedood, IJsseloord, Zweth, Kandelaar, Rhoon, Pernis, Kerkhuurt, Noldijk, Berkel, Groot Hitland, Krimpen aan de Lek, ’s-Gravenweg, Ridderkerk, Wevershoek, Oude Leede, Rhoonse Veer, Ouderkerk aan den IJssel, Kinderdijk, Oost-Meerpolder, Elshout, Poortugaal en Rotterdam!

Alarm systeem Rotterdam

Met een alarm systeem kiest u voor een veilige woning. Het beveiligen van uw woning of bedrijfspand moet wel met een goed en betrouwbaar alarm systeem gebeuren. Bij ons vindt u alle informatie over het juiste beveiligingssysteem.

Informatie over alarmsystemen voor uw huis.

Wilt u een goed advies en een duidelijke prijs ontvangen bij het aanvragen van een offerte voor een alarm systeem in Rotterdam?

Als u uw gegevens achterlaat, brengen wij u in contact met maximaal vijf vakmensen op het gebied van alarmbeveiliging in de regio waar u woont. Hierdoor vindt u zeker de alarmvakman die het beste aansluit bij uw wensen. Bovendien kunt u met de juiste installateur wel tot 40% besparen op uw alarm systeem.

Extra gegevens over onze beveiligingssystemen. De werkwijze en installatie van een alarm systeem

Een alarm systeem moet op de juiste wijze worden geïnstalleerd alvorens dit in gebruik kan worden genomen. Om overzichtelijk te maken hoe dit in zijn werk gaat leggen we u hieronder uit hoe één en ander in zijn werk gaat.

Stappenplan plaatsing alarm systeem

Het is van heel groot belang dat uw alarm systeem op op vakkundige wijze wordt geïnstalleerd zodat er geen problemen ontstaan. Voor het monteren van het alarmsysteem en aanvullende componenten neemt de installateur de volgende stappen:

Eerst wordt met de monteur een afspraak gemaakt. De monteur weet wat er nodig is om het alarmsysteem te plaatsen. Als eerste neemt de monteur samen met u het pakket met de eventuele componenten door. Veelal gaat de monteur samen met u het huis door om alle locaties en onderdelen te bespreken.

De monteur zal u eventueel extra advies geven over het nog beter beveiligen van uw woning indien nodig. Wanneer alles duidelijk is besproken gaat de alarminstallateur beginnen met de componenten uit te pakken en kan er worden begonnen met het installeren van het alarmsysteem. Over het algemeen begint de monteur met het gereed maken van de centrale. Deze centrale wordt direct op het modem en stroomnetwerk aangesloten. Daarna meldt de alarminstallateur het nieuwe paneel met zijn laptop of tablet en wordt er een welkomstmail naar u als klant toegezonden.

Terwijl het paneel zijn eerste verbinding met de eventuele alarm meldkamer maakt plaatst de installateur de overige componenten. Deze componenten bestaan veelal uit magneetcontacten, bewegingsmelders, glasbreukmelders, rookmelders, toetsenbordjes, beveiligingscamera’s, enz. Als alle andere componenten zijn geinstalleerd zal de monteur deze ook aanmelden aan de centrale.

Hierna geeft de installateur alle kamers en vertrekken een naam en programmeert hij het paneel volgens uw wensen. Nadat alles naar wens is geprogrammeerd zal het beveiligingssysteem worden getest d.m.v. een zogenaamde ‘looptest’ waarin alle onderdelen op een juiste werking worden gecontroleerd.

Hierna worden eventueel optionele camera’s en video deurbellen geplaatst die deel uitmaken van het alarm systeem. Na montage en uitvoerig testen van het gehele alarm systeem met bijbehorende componenten, ontvangt u een opleverformulier, een zonelijst en een contactlijst. Deze contactlijst bevat de gegevens van personen die door de alarmmeldkamer gewaarschuwd kunnen worden ingeval van een melding.

De monteur gaat nu over tot het uitleggen van het alarm systeem. Voor een preventieve werking ontvangt u nog een aantal raamstickers en deurstickers en zal de factuur door de monteur worden opgemaakt. De installateur vertrekt en u bent eigenaar van een perfect werkend en compleet alarm systeem. Alles met het doel om de kans op inbraak te verminderen.

Alarm is aangesloten? Als het alarm systeem is geplaatst, gaat het direct in werking. Maar wat doet een alarm systeem nu eigenlijk precies? De basis van een alarm systeem is het inbraakalarm met de eventuele toegevoegde componenten. U bepaald zelf welke mogelijkheden worden toegevoegd bij de aanschaf van het systeem.

De werking van een alarm systeem

De werking van alarm systemen kan in vijf punten worden samengevat.

  1. Door het gebruik van een alarm systeem kunt u de kans op inbraak verkleinen en streven naar een veilige plek om te wonen.
  2. Alarm systemen zijn er in verschillende soorten. Met een paneel kan het alarm systeem worden bediend. Dit is over het algemeen een klein toetsenbord wat bij belangrijke uitgangen wordt geïnstalleerd.
  3. Het alarm systeem en de sensoren gaan in werking zodra u het activeert. Indien een sensor brand of een ander onregelmatigheid detecteert gaat het systeem onmiddellijk af. Dat kan een beweging in het appartement zijn door poging tot inbraak maar ook kan rookontwikkeling of lekkage het systeem af laten gaan.
  4. Het alarmsysteem zal ten alle tijden in werking treden bij onregelmatigheden. Dat kan d.m.v. geluidssignalen zoals een alarmsirene maar ook kan het een lichtschakelaar aanzetten of een camera een opname laten starten. Hoe meer acties er bij een melding worden geactiveerd, hoe beter een alarm systeem kan reageren in geval van dreiging.
  5. Naast de verschillende signalen die een alarm systeem kan afgeven op locatie, wordt er tevens een melding verzonden naar de eigenaar, of naar een meldkamer indien het systeem hierop is gekoppeld.
    Politie worden direct gecontacteerd worden aangezien de berichten 24 uur per dag alleen met koppeling meldkamer in de gaten worden gehouden Het systeem wordt van afstand uitgeschakeld indien er toch geen inbraak blijkt te zijn.

Zoals gezegd is het belangrijk dat een alarm systeem op goede wijze wordt geplaatst zodat u zeker bent van de vele voordelen van een alarm systeem. Laat daarom onze alarm specialist u assisteren bij het plaatsen van een systeem bij u in de regio Carnisse, Kralingse Veer, IJsselmonde, Krimpen aan den IJssel, Stormpolder, Capelle aan den IJssel, Bolnes, Heijplaat, De Rotte, Smitshoek en Rotterdam.