alarmsysteem huis Rotterdam

Alarmsysteem aanschaffen voor uw huis? Zoekt u een draadloos, hybride of een uitgebreid bekabeld alarm systeem voor in huis of voor uw bedrijfspand in Rotterdam?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.
Krijg 40% discount op uw beveiligingssyteem!

Alarmsysteem Huis Installeren in Rotterdam

U wilt een alarmsysteem bestellen en dit laten installeren bij u thuis of bij uw bedrijf? U weet nog niet precies bij welk alarminstallatiebedrijf? U vindt hier de beste adviseur voor elk type alarmsysteem bij u in de regio Carnisse, Kralingse Veer, IJsselmonde, Krimpen aan den IJssel, Stormpolder, Capelle aan den IJssel, Bolnes, Heijplaat, De Rotte, Smitshoek, Zwet, Barendrecht, Middeldijk, Schiedam, Rodenrijs, Windas, Oud Verlaat, Bergschenhoek, Zwaantje, Koedood, IJsseloord, Zweth, Kandelaar, Rhoon, Pernis, Kerkhuurt, Noldijk, Berkel, Groot Hitland, Krimpen aan de Lek, ’s-Gravenweg, Ridderkerk, Wevershoek, Oude Leede, Rhoonse Veer, Ouderkerk aan den IJssel, Kinderdijk, Oost-Meerpolder, Elshout, Poortugaal en Rotterdam!

Alarmsysteem Rotterdam

Met een alarmsysteem kiest u voor een veilige woning. Het beveiligen van uw woning of bedrijfspand moet wel met een goed en betrouwbaar alarmsysteem gebeuren. Bij ons vindt u alle informatie over het juiste beveiligingssysteem.

Informatie over alarmsystemen voor uw huis.

Wilt u een goed advies en een duidelijke prijs ontvangen bij het aanvragen van een offerte voor een alarm systeem in Rotterdam?

Als u uw gegevens achterlaat, brengen wij u in contact met een maximum van vijf vakmensen op het gebied van woningbeveiliging in uw regio. Hierdoor vindt u gegarandeerd de alarmvakman die het beste aansluit bij uw wensen. En u kunt met de juiste alarm installateur wel tot 40% besparen op uw alarm systeem.

Extra gegevens over onze beveiligingssystemen. De werking en plaatsing van een alarmsysteem

Een alarm systeem moet op de juiste wijze worden geïnstalleerd alvorens dit in gebruik kan worden genomen. Om overzichtelijk te maken hoe dit in zijn werk gaat leggen we hieronder uit hoe één en ander in zijn werk gaat.

Stappenplan plaatsing beveiligings systeem

Om problemen te vermijden dient het alarmsysteem op vakkundige wijzen te worden geinstalleerd. Voor het monteren van het alarmsysteem en aanvullende componenten neemt de installateur de volgende stappen:

Eerst wordt met de monteur een afspraak gemaakt. De monteur weet wat er nodig is om het alarmsysteem te plaatsen. Als eerste neemt de alarminstallateur samen met u het pakket met de eventuele componenten door. Veelal gaat de alarminstallateur samen met u het huis door om alle locaties en onderdelen te bespreken.

De alarminstallateur zal u extra advies geven over het nog beter beveiligen van uw woning indien nodig. Zodra alles nauwkeurig is geanalyseerd en duidelijk besproken, begint de alarminstallateur met het monteren van de installatie. Over het algemeen begint de alarminstallateur met het gereed maken van de centrale. Deze centrale wordt direct op het modem en stroomnetwerk aangesloten. Daarna meldt de alarminstallateur het nieuwe paneel met zijn tablet en wordt er een welkomstmail naar u als klant toegezonden.

Terwijl het paneel zijn eerste verbinding met de eventuele alarm meldkamer maakt plaatst de installateur de overige componenten. Deze componenten bestaan veelal uit magneetcontacten, bewegingsmelders, glasbreukmelders, rookmelders, toetsenbordjes, beveiligingscamera’s, enz. En als alle componenten zijn opgehangen en de communicatie tot stand gekomen is zal de alarminstallateur alle overige componenten die nog niet aangemeld zijn laten inlezen.

Hierna geeft de installateur alle kamers en vertrekken een naam en programmeert hij het paneel volgens uw wensen. Het beveiligingssyteem wordt pas uitgetest als alle alarmonderdelen naar wens zijn ingesteld. Er wordt een zogeheten looptest verricht waardoor alle alarmonderdelen af zullen gaan.

Vervolgens worden eventueel optionele camera’s en videodeurbellen geplaatst die deel uitmaken van het alarm systeem. Na montage en uitvoerig testen van het gehele alarm systeem met bijbehorende componenten, ontvangt u een opleverformulier, een zonelijst en een contactlijst. Deze contactlijst bevat de gegevens van personen die door de alarmmeldkamer gewaarschuwd kunnen worden ingeval van een melding.

De alarminstallateur gaat nu over tot het uitleggen van het alarmsysteem. Voor een preventieve werking ontvangt u nog een aantal raamstickers en deurstickers en zal de factuur door de monteur worden opgemaakt. De installateur vertrekt en u bent eigenaar van een perfect werkend en compleet alarm systeem. Dit alles met het doel om de kans op wat voor inbraak dan ook te verminderen.

Systeem is aangesloten? Als het alarmsysteem is geplaatst, gaat het direct in werking. Maar wat doet een alarmsysteem nou eigenlijk precies? De basis van een alarmsysteem is het alarmsysteem met de eventuele extra componenten. U bepaald zelf welke mogelijkheden worden toegevoegd bij de aanschaf van het systeem.

Werking alarmsysteem

Er zijn vijf punten die de werkwijze van een alarmsysteem samenvatten.

  1. Door het gebruik van een alarmsysteem kunt u de kans op inbraak verkleinen en streven naar een veilige plek om te wonen.
  2. Er zijn verschillende soorten alarmsystemen. Met een bedieningspaneel kan het alarmsysteem worden bediend. Dit is over het algemeen een klein toetsenbord wat bij belangrijke uitgangen wordt gemonteerd.
  3. Het alarmsysteem en de sensoren gaan in werking zodra u het aanzet. Indien een sensor brand of een ander onregelmatigheid detecteert gaat het alarm onmiddellijk af. Bijvoorbeeld bij beweging in huis, glasbreuk, rookontwikkeling of water lekkage.
  4. Het alarmsysteem zal ten alle tijden in werking treden bij onregelmatigheden. Dat kan d.m.v. geluidssignalen zoals een alarmsirene maar ook kan het een lichtschakelaar aanzetten of een camera een opname laten starten. Hoe meer acties er bij een melding worden geactiveerd, hoe beter een alarm systeem kan reageren in geval van dreiging.
  5. Naast de diverse signalen die een alarmsysteem kan afgeven op locatie, wordt er tevens een alarmmelding verzonden naar de eigenaar, of naar een alarm meldkamer indien het systeem hierop is gekoppeld.
    Wanneer het alarmsysteem is aangemeld op een meldkamer zal deze gelijk op de hoogte brengen Is er niets aan de hand dan schakelt de alarm meldkamer het systeem ook weer op afstand uit.

Zoals gezegd is het essentieel dat een alarmsysteem degelijk wordt geplaatst zodat u zeker bent van de vele voordelen van een alarm systeem. Laat daarom onze alarm specialist u assisteren bij het plaatsen van een systeem bij u in de regio Carnisse, Kralingse Veer, IJsselmonde, Krimpen aan den IJssel, Stormpolder, Capelle aan den IJssel, Bolnes, Heijplaat, De Rotte, Smitshoek en Rotterdam.