alarmsysteem Bolnes

Alarmsysteem kopen? Zoekt u een draadloos, hybride of een uitgebreid bekabeld alarm systeem voor in huis of voor uw bedrijfspand in Bolnes?

Vraag dan nu een prijs aan.
Ontvang 40% korting op uw alarm systeem!

Alarmsysteem Installeren in Bolnes

U wilt een alarmsysteem kopen voor bij u thuis of bij uw bedrijf? U weet nog niet bij welk alarminstallatiebedrijf? U vindt hier de beste adviseur voor elk type alarm systeem bij u in de regio Krimpen aan den IJssel, Stormpolder, IJsselmonde, Kralingse Veer, Krimpen aan de Lek, Capelle aan den IJssel, Ridderkerk, Kinderdijk, Zwet, Elshout en Bolnes!

Alarmsysteem Bolnes

Met een alarm systeem kiest u voor een veilige woning. Een goed alarm systeem in uw woning gaat ervoor zorgen dat u goed beschermt bent tegen inbraak. Bij ons vindt u alle informatie over het juiste beveiligingssysteem.

Waarom een alarmsysteem?

Veel mensen weten niet dat een alarmsysteem ook over andere zaken en gebeurtenissen waakt en dat meteen meldt zodra er iets aan de hand is in of rondom uw woning. Denk dan aan een alarm voor brand of een melding bij het vrijkomen van koolstofmonoxide. Met deze beveiligingssystemen krijgt u op tijd een alarm melding daarover.

Kosten alarm systeem

De kosten voor een goed alarm systeem varieert van ca. €950 tot €2000. Dit is afhankelijk van de eventuele aanvullende opties en het aantal vertrekken dat u wilt laten beveiligen.

Hoe wordt een alarmsysteem aangesloten?

De meeste alarm systemen werken via het internet, een mobiel netwerk of een vaste telefoonlijn. Via deze weg geeft het systeem een alarmmelding aan u of de alarmcentrale door. Er zijn ook niet-aangesloten alarm systemen. Deze geven meestal slechts een akoestische en/of zichtbare melding d.m.v. een alarmlicht of een geluidssignaal.

Informatie over het alarmsysteem

Een alarmsysteem is niet een inbraakalarm dat alleen maar afgaat als er iemand probeert in te breken. U safe voelen is heel wat waard toch? Goedkoop is veelal duurkoop en een goedkoper alarmsysteem is meestal een stuk minder betrouwbaar dan een iets duurder systeem. Het grote voordeel van uw huis laten beveiligen door middel van een goed systeem is dat de verzekering van uw huis u vaak minder zal kosten.

Wilt u een goed advies en een duidelijke prijs ontvangen bij het aanvragen van een offerte voor een alarm systeem in Bolnes?

Als u uw gegevens achterlaat, brengen wij u in contact met maximaal vijf vakmensen op het gebied van alarmbeveiliging in uw regio. Hierdoor vindt u gegarandeerd de alarmspecialist die het beste aansluit bij uw wensen. En u kunt met de juiste alarm installateur wel tot 40% besparen op uw alarm systeem.

Meer gegevens over onze alarm systemen. De werking en installatie van een alarm systeem

Een beveiligingssysteem moet op de juiste wijze worden geïnstalleerd alvorens dit in gebruik kan worden genomen. Om duidelijk te maken hoe dit in zijn werk gaat leggen we u hieronder uit hoe één en ander in zijn werk gaat.

Stappenplan plaatsing beveiligings systeem

Het is van heel groot belang dat uw alarm systeem op op vakkundige wijze wordt gemonteerd om ervoor te zorgen dat er geen problemen ontstaan. Voor het installeren van het alarmsysteem en aanvullende componenten neemt de alarm installateur de volgende stappen:

Eerst wordt met de monteur een afspraak gemaakt. De alarminstallateur weet wat er nodig is om het alarmsysteem te plaatsen. Als eerste neemt de alarminstallateur samen met u het alarmpakket met de eventuele componenten door. Veelal gaat de alarminstallateur samen met u het huis door om alle locaties en onderdelen te bespreken.

De alarminstallateur zal u eventueel extra advies geven over het nog beter beveiligen van uw woning indien dit van toepassing is. En als alles nauwkeurig is doorgenomen en duidelijk besproken, begint de installateur met het installeren van de alarminstallatie. Over het algemeen begint de alarminstallateur met het gereed maken van de centrale. Deze centrale wordt direct op het modem en stroomnetwerk aangesloten. Hierna meldt de installateur het nieuwe paneel met zijn tablet en wordt er een welkomstmail naar u als klant toegezonden.

Terwijl het paneel zijn eerste verbinding met de eventuele alarm meldkamer maakt plaatst de installateur de overige componenten. Deze componenten bestaan veelal uit magneetcontacten, bewegingsmelders, glasbreukmelders, rookmelders, toetsenbordjes, beveiligingscamera’s, enz. Zodra alle andere componenten zijn geinstalleerd zal de alarminstallateur deze ook doorgeven aan de centrale.

Hierna geeft de installateur alle kamers en vertrekken een naam en programmeert hij het paneel volgens uw wensen. Het systeem wordt pas uitgetest als alle onderdelen naar wens zijn ingesteld. Er wordt een zogeheten looptest verricht waarna alle onderdelen af zullen gaan.

Hierna worden eventueel optionele camera’s en videodeurbellen geplaatst die deel uitmaken van het alarm systeem. Na montage en uitvoerig testen van het gehele alarmsysteem met bijbehorende componenten, ontvangt u een opleverformulier, een zonelijst en een contactlijst. Deze contactlijst bevat de gegevens van personen die door de alarmmeldkamer gewaarschuwd kunnen worden ingeval van een alarmmelding.

De alarminstallateur gaat nu over tot het uitleggen van het alarm systeem. Voor een preventieve werking ontvangt u nog een aantal raamstickers en deurstickers en zal de factuur door de monteur worden opgemaakt. De installateur vertrekt en u bent eigenaar van een perfect werkend en compleet alarm systeem. Uiteraard is de kans op een inbraak in uw woning of bedrijf hiermee grotendeels verminderd.

Compleet draadloos, zonder bekabelde componenten. Geen geluidshinder en stof door boren, verplaatsen van meubilair en andere vormen van overlast in uw woning of bedrijfsruimte. .

Alles verbonden met kabels. Een hogere betrouwbaarheid en veel minder kans op uitval. U hebt geen batterijen nodig die elke keer moeten worden vervangen. Weinig onderhoud nodig. Ook leverbaar met brandmeldinstallatie.

Dit is een combinatie van draadloos en bekabeld. De basis is met kabels en te combineren met draadloos. Zo is het systeem eenvoudig uit te breiden zonder kabels en te monteren aan raam en deur.

Alarm is aangesloten? Zodra het alarm systeem is gemonteerd, gaat het direct in werking. Maar wat doet een alarm systeem nou eigenlijk precies? De basis van een alarm systeem is het inbraakalarm met eventuele toegevoegde componenten. U bepaald zelf welke mogelijkheden worden toegevoegd bij de aanschaf van het alarm systeem.

Werking alarm systeem

Er zijn vijf punten die de werkwijze van een alarm systeem samenvatten.

  1. Door het gebruik van een alarm systeem kunt u de kans op inbraak verkleinen en streven naar een veilige plek om te wonen.
  2. Er zijn verschillende soorten alarm systemen. Met een paneel kan het alarm systeem worden ingesteld. Dit is doorgaans een klein toetsenbord wat bij belangrijke uitgangen wordt geplaatst.
  3. Het alarm systeem en de sensoren gaan in werking zodra u het aanzet. Zodra een sensor brand of een ander onregelmatigheid detecteert gaat het systeem onmiddellijk af. Dat kan een verplaatsing van een ongewenste persoon zijn in het appartement zijn door poging tot inbraak maar ook kan rookontwikkeling of lekkage het systeem af laten gaan.
  4. Het alarmsysteem zal ten alle tijden in werking treden bij onregelmatigheden. Dat kan d.m.v. geluidssignalen zoals een alarmsirene maar ook kan het een lichtschakelaar aanzetten of een camera een opname laten starten. Hoe meer acties er bij een melding worden geactiveerd, hoe beter een alarm systeem kan reageren in geval van dreiging.
  5. Naast de diverse signalen die een alarm systeem kan afgeven op locatie, wordt er tevens een melding verzonden naar de eigenaar, of naar een alarmcentrale indien het alarmsysteem hierop is aangesloten.
    Wanneer het systeem is gekoppeld op een alarm meldkamer zal deze direct op de hoogte brengen Het alarmsysteem wordt van afstand uitgeschakeld als er toch geen inbraak blijkt te zijn.

Zoals gezegd is het van belang dat een alarm systeem op goede wijze wordt geïnstalleerd zodat u zeker bent van de vele voordelen van een alarm systeem. Onze vakmensen op het gebied van alarmsystemen kunnen u assisteren bij de installatie van uw alarm systeem bij u in de regio Krimpen aan den IJssel, Stormpolder, IJsselmonde, Kralingse Veer, Krimpen aan de Lek, Capelle aan den IJssel, Ridderkerk, Kinderdijk, Zwet, Elshout en Bolnes.

Vragen over beveiligingssystemen

Een inbraakalarm zegt het al. Het beschermt tegen inbraken. Als inbrekers weten dat uw huis goed beveiligd is, gaan ze liever naar een ander pand dat niet beveiligd is. En als een inbreker wel in uw huis is gekomen dan zal het harde geluid van de sirene hem zeker laten schrikken. Als het inbraakalarm detecteert dat er iemand uw pand binnenkomt, zal er een alarmsirene afgaan en verschijnen er lichtflitsen. Het is misschien ook wel een goed idee uw alarm systeem aan een alarm meldkamer te koppelen. Een confrontatie met een inbreker is natuurlijk niet wat u wilt..
Afhankelijk van de situatie en gekozen opties variëren de kosten van ca. €950 tot €2000. De prijs hangt af van een aantal factoren. Om een volledig beeld te kunnen krijgen van de kosten voor een alarm systeem dat voldoet aan uw wensen, is het dus verstandig om offertes aan te vragen. Hierdoor krijgt u inzicht in de exacte kosten voor een alarm systeem voor uw huis.. Dit geeft een helder beeld wat de kosten zijn voor een beveiligingssyteem in uw huis of bedrijfspand.

Dit ligt aan de situatie en de wensen waaraan het systeem moet voldoen. Over het algemeen werkt een alarm systeem via het internet of een mobiel netwerk maar dit kan ook via een vaste telefoonlijn indien aanwezig.

Op deze wijze wordt u tijdig gewaarschuwd bij inbraak of andere calamiteiten. Ook zijn er alarmsystemen die niet zijn aangesloten op een meldpunt. Deze systemen geven slechts een lokale melding bij inbraak of andere calimiteiten.

Er zijn een aantal verschillende meldings-opties om uit te kunnen kiezen. Er zijn apparaten die gelijk een melding zenden naar uw mobiel met behulp van een mobiele app of doormiddel van een sms of e-mailbericht.

Is uw systeem gekoppeld aan een alarm meldkamer? Dan gaat alles via de alarm meldkamer die de juiste nooddiensten meteen waarschuwt bij een alarm melding. Het grote voordeel is dat de alarm meldkamer 24 uur per dag bereikbaar is. Deze alarm meldkamers zijn 24 uur per dag te bereiken en 365 dagen per jaar voor u klaar.

Als u nergens op aangesloten bent dan zal indien uw systeem afgaat dit zeker de inbreker afschrikken. De enorme herrie en lichtflitsen zullen absoluut indruk maken.

Een brandmeldinstallatie is een alarmsysteem, waarmee een brand zo vroeg mogelijk wordt ontdekt. Het bestaat uit een aantal samenwerkende onderdelen, waaronder rookmelders en handmelders. Zo kunnen snel de nodige maatregelen worden genomen. Er wordt bijvoorbeeld een ontruimingsalarm geactiveerd om mensen te evacueren, staldeuren worden automatisch geopend of er wordt een blussysteem geactiveerd.

Een personenalarmsysteem, valalarm of ouderenalarm is een klein kastje, meestal geplaatst naast de telefoon of aan de wand, Het heeft een alarmknop waarmee via de telefoonaansluiting verbinding kan worden gemaakt met een aantal door de gebruiker vooraf gekozen telefoonnummers.

Het is mogelijk om een knop of een trekkoord toe te voegen waarmee de gebruiker ook alarm kan slaan. Met deze relatief goedkope variant kan echter geen spreek-luisterverbinding tot stand worden gebracht.