alarmsysteem Goidschalxoord

Alarm systeem laten installeren? Zoekt u een draadloos, hybride of een uitgebreid bekabeld alarm systeem voor in huis of voor uw bedrijfspand in Goidschalxoord?

Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan.
Ontvang 40% discount op uw alarmsysteem!

Alarmsysteem Installeren in Goidschalxoord

U wilt een alarmsysteem bestellen en dit laten installeren bij u thuis of bij uw bedrijf? U weet nog niet precies bij welk alarminstallatiebedrijf? U vindt hier de beste adviseur voor elk type alarmsysteem bij u in de regio Reedijk, Heinenoord, Oud-Beijerland, Stougjesdijk, Koedood, Westdijk, Rhoon, Mijnsheerenland, Maasdijk, Rhoonse Veer en Goidschalxoord!

Alarm systeem Goidschalxoord

Met een alarmsysteem kiest u voor een veilige woning. Het beveiligen van uw woning of bedrijfspand moet wel met een goed en degelijk alarmsysteem gebeuren. Bij ons vindt u alle informatie over het juiste beveiligingssysteem.

Waarom een alarmsysteem?

Veel mensen weten niet dat een alarmsysteem ook over andere zaken en gebeurtenissen waakt en dat meldt als er iets gebeurd in of rondom uw woning. Dat kan bijv. een brand zijn of een melding voor koolstofmonoxide. Met deze alarmsystemen krijgt u op tijd een alarm melding daarover.

Kosten alarmsysteem

De prijs voor een modern alarmsysteem varieert van ca. €950 tot €2000. Dit is afhankelijk van de gewenste aanvullende opties en het aantal vertrekken dat u wilt laten beveiligen.

Hoe wordt een alarmsysteem aangesloten?

De meeste alarm systemen werken via het internet, een mobiel netwerk of een vaste telefoonlijn. Op deze manier geeft het systeem een alarmmelding aan u of de alarmcentrale door. Er zijn ook niet-aangesloten alarm systemen. Deze geven meestal slechts een akoestische en/of zichtbare melding d.m.v. een alarmlicht of een geluidssignaal.

Informatie over verschillende alarmsystemen

Bij een alarmsysteem denkt men gelijk aan een alarmbel die afgaat als er een persoon binnen komt. Wat is het u waard om u veilig te voelen? Goedkoop is doorgaans duurkoop en een goedkoper alarmsysteem is meestal een stuk minder betrouwbaar dan een iets duurder systeem. Het grote voordeel van uw huis laten beveiligen door middel van een goed systeem is dat de verzekering van uw huis u vaak minder zal kosten.

Wilt u een goed advies en een duidelijke prijs ontvangen bij het aanvragen van een offerte voor een alarm systeem in Goidschalxoord?

Als u uw gegevens bij ons achterlaat, brengen wij u in contact met maximaal vijf vakmensen op het gebied van alarmbeveiliging in de regio waar u woont. Hierdoor vindt u absoluut de alarmspecialist die het beste aansluit bij uw wensen. En u kunt met de juiste alarm installateur wel tot 40% besparen op uw beveiligingssysteem.

Meer gegevens over onze beveiligingssystemen. Werking en installatie van een alarmsysteem

Een alarm systeem moet op professionele wijze worden geïnstalleerd alvorens dit in gebruik kan worden genomen. Om duidelijk te maken hoe dit in zijn werk gaat leggen we hieronder uit hoe één en ander in zijn werk gaat.

Stappenplan plaatsing beveiligings systeem

Het is van heel groot belang dat het alarmsysteem degelijk wordt gemonteerd om ervoor te zorgen dat er geen problemen ontstaan. Voor het installeren van het alarmsysteem en eventuele aanvullende componenten neemt de monteur de volgende stappen:

Allereerst wordt met de installateur een afspraak gemaakt. De monteur weet wat er nodig is om het alarm systeem te plaatsen. Als eerste neemt de alarminstallateur samen met u het alarmpakket met de eventuele componenten door. Veelal gaat de alarminstallateur samen met u het huis door om alle locaties en onderdelen te bespreken.

De alarminstallateur zal u eventueel extra advies geven over het nog beter beveiligen van uw woning indien nodig. Zodra alles nauwkeurig is geanalyseerd en duidelijk besproken, begint de alarminstallateur met het installeren van de alarminstallatie. Over het algemeen begint de alarminstallateur met het klaar maken van de centrale. Deze centrale wordt direct op het modem en stroomnetwerk aangesloten. Hierna meldt de alarminstallateur het nieuwe paneel met zijn iPad en verzend een welkomstmail naar u als klant.

Terwijl het paneel zijn eerste verbinding met de eventuele alarm meldkamer maakt plaatst de installateur de overige componenten. Deze componenten bestaan veelal uit magneetcontacten, bewegingsmelders, glasbreukmelders, rookmelders, toetsenbordjes, beveiligingscamera’s, enz. Zodra alle overige componenten zijn geinstalleerd zal de alarminstallateur deze ook aanmelden aan de centrale.

Hierna geeft de installateur alle kamers en vertrekken een naam en programmeert hij het paneel volgens uw wensen. Nadat alles naar wens is geprogrammeerd zal het beveiligingssysteem worden getest d.m.v. een zogenaamde ‘looptest’ waarin alle onderdelen op een juiste werking worden gecontroleerd.

Vervolgens worden eventueel optionele camera’s en videodeurbellen geplaatst die deel uitmaken van het alarm systeem. Na montage en uitvoerig testen van het gehele alarm systeem met bijbehorende componenten, ontvangt u een opleverformulier, een zonelijst en een contactlijst. Deze contactlijst bevat de gegevens van personen die door de alarmmeldkamer gewaarschuwd kunnen worden ingeval van een melding.

Als volgende stap legt de installateur de bediening uit van het alarmsysteem. Voor een preventieve werking ontvangt u nog een aantal raamstickers en deurstickers en zal de factuur door de monteur worden opgemaakt. De installateur vertrekt en u bent eigenaar van een perfect werkend en compleet alarm systeem. Uiteraard is de kans op een inbraak in uw woning of bedrijf hiermee grotendeels verminderd.

Helemaal draadloos, geen kabels. Geen geluidshinder en stof door boren, verplaatsen van meubilair en andere vormen van overlast in uw woning of bedrijfsruimte. Installeren gaat heel eenvoudig.

Alles verbonden met kabels. Een hogere betrouwbaarheid en veel minder kans op uitval. Het onderhoud is eenvoudig doordat het systeem geen batterijen gebruikt die anders regelmatig moeten worden verwisseld. Weinig onderhoud nodig. Ook leverbaar met brandmeldinstallatie.

Dit is een combinatie van draadloos en bekabeld. De basis is met kabels en te combineren met draadloos. Zo is het systeem eenvoudig uit te breiden zonder kabels en te monteren aan raam en deur.

Systeem is aangesloten? Zodra het alarmsysteem is gemonteerd, gaat het direct in werking. Maar wat doet een alarmsysteem nou eigenlijk precies? De basis van een alarmsysteem is het systeem met de eventuele extra componenten. U bepaald zelf welke mogelijkheden worden toegevoegd bij de aankoop van het alarm systeem.

Werkwijze alarmsysteem

De werking van alarm systemen kan in vijf punten worden samengevat.

  1. Door gebruik te maken van een alarmsysteem kunt u de kans op inbraak verkleinen en streven naar een veilige plek om te wonen.
  2. Alarm systemen zijn er in verschillende soorten. Met een bedieningspaneel kan het alarmsysteem worden ingesteld. Dit is meestal een klein toetsenbord wat bij belangrijke uitgangen wordt geplaatst.
  3. Het alarmsysteem en de sensoren gaan in werking zodra u het activeert. Indien een sensor brand of een ander onregelmatigheid detecteert gaat het alarm onmiddellijk af. Bijvoorbeeld bij beweging thuis, glasbreuk, rookontwikkeling of lekkage.
  4. Het alarm systeem zal ten alle tijden in werking treden bij onregelmatigheden. Dat kan d.m.v. geluidssignalen zoals een alarmsirene maar ook kan het een lichtschakelaar aanzetten of een camera een opname laten starten. Hoe meer acties er bij een melding worden geactiveerd, hoe beter een alarm systeem kan reageren in geval van dreiging.
  5. Naast de diverse signalen die een alarmsysteem kan afgeven op locatie, wordt er tevens een alarm melding verzonden naar de eigenaar, of naar een alarmcentrale indien het systeem hierop is gekoppeld.
    Nooddiensten worden gelijk gecontacteerd worden aangezien de meldingen 24 uur per dag enkel en alleen met aansluiting meldkamer in de gaten worden gehouden Is er niets aan de hand dan schakelt de alarm meldkamer het systeem ook weer op afstand uit.

Zoals gezegd is het belangrijk dat een alarmsysteem degelijk wordt geplaatst zodat u zeker bent van de vele voordelen van een alarm systeem. Laat daarom onze alarm specialist u helpen bij het plaatsen van een systeem bij u in de regio Reedijk, Heinenoord, Oud-Beijerland, Stougjesdijk, Koedood, Westdijk, Rhoon, Mijnsheerenland, Maasdijk, Rhoonse Veer en Goidschalxoord.

Vragen over alarmsystemen

Het woord inbraakalarm zegt het al. Het beschermt u tegen inbraak. Als inbrekers doorhebben dat uw appartement goed beveiligd is, gaan ze liever naar een naastgelegen pand dat niet beveiligd is. En als een inbreker wel in uw huis is gekomen dan zal het harde geluid van de sirene hem zeker laten schrikken. Als het inbraakalarm detecteert dat er iemand uw pand binnenkomt, zal er een alarmsirene afgaan en verschijnen er lichtflitsen. Het is misschien ook wel een goed idee uw alarm systeem aan een alarm meldkamer te koppelen. Een confrontatie met een inbreker is natuurlijk niet wat u wilt..
Afhankelijk van de situatie en gekozen opties variëren de kosten voor een alarmsysteem van ca. €950 tot €2000. Er zijn veel factoren waar de prijs vanaf hangt. Om een goed beeld te krijgen van de kosten voor een alarm systeem dat voldoet aan uw wensen, is het dus verstandig om offertes aan te vragen. Hierdoor krijgt u inzicht in de exacte kosten voor een alarm systeem voor uw huis..

Dit is afhankelijk van de wensen waaraan het systeem moet voldoen. Over het algemeen werkt een alarm systeem via het internet of een mobiel netwerk maar dit kan ook via een vaste telefoonlijn indien aanwezig.

Op deze wijze wordt u tijdig gewaarschuwd bij inbraak of andere calamiteiten. Ook zijn er alarmsystemen die niet zijn aangesloten op een meldpunt. Deze systemen geven slechts een lokale melding bij inbraak of andere calimiteiten.

Er zijn een aantal verschillende meldings-opties om uit te kunnen kiezen. Er zijn apparaten die gelijk een melding zenden naar uw mobiel met behulp van een mobiele app of doormiddel van een sms of e-mailbericht.

Is uw systeem gekoppeld aan een alarm meldkamer? Dan gaat alles via de alarm meldkamer die de juiste nooddiensten meteen waarschuwt bij een alarm melding. Het grote voordeel is dat de alarm meldkamer 24 uur per dag bereikbaar is. Deze meldkamers staan 24 uur per dag en 365 dagen per jaar voor u klaar.

Als u nergens op aangesloten bent dan zal indien uw alarm afgaat dit zeker de inbreker laten schrikken. De enorme herrie en lichtflitsen zullen absoluut indruk maken.

Een brandmeldinstallatie is een alarmsysteem, waarmee een brand zo vroeg mogelijk wordt ontdekt. Het bestaat uit een aantal samenwerkende onderdelen, waaronder rookmelders en handmelders. Zo kunnen snel de nodige maatregelen worden genomen. Er wordt bijvoorbeeld een ontruimingsalarm geactiveerd om mensen te evacueren, staldeuren worden automatisch geopend of er wordt een blussysteem geactiveerd.

Een personenalarmsysteem, valalarm of ouderenalarm is een klein kastje, meestal geplaatst naast de telefoon of aan de wand, Het heeft een alarmknop waarmee via de telefoonaansluiting verbinding kan worden gemaakt met een aantal door de gebruiker vooraf gekozen telefoonnummers.

Het is mogelijk om een knop of een trekkoord toe te voegen waarmee de gebruiker ook alarm kan slaan. Met deze relatief goedkope variant kan echter geen spreek-luisterverbinding tot stand worden gebracht.