alarmsysteem Heinenoord

Alarmsysteem kopen? Zoekt u een draadloos, hybride of een uitgebreid bekabeld alarm systeem voor in huis of voor uw bedrijfspand in Heinenoord?

Vraag dan hier een prijs aan.
Krijg 40% korting op uw alarmsysteem!

Alarmsysteem Installeren in Heinenoord

U wilt een alarmsysteem kopen voor bij u thuis of bij uw bedrijf? U weet nog niet bij welk alarminstallatiebedrijf? U vindt hier de beste adviseur voor elk type alarmsysteem bij u in de regio Goidschalxoord, Reedijk, Koedood, Blaaksedijk, Mijnsheerenland, Smitshoek, Westdijk, Middeldijk, Maasdijk, Rhoon en Heinenoord!

Alarmsysteem Heinenoord

Met een alarmsysteem kiest u voor een veilige woning. Een betrouwbaar alarmsysteem in uw woning zorgt ervoor dat u goed beschermt bent tegen inbraken. Bij ons vindt u alle informatie over het juiste beveiligingssysteem.

Waarom een alarm systeem?

Veel mensen weten niet dat een alarmsysteem ook over andere zaken en gebeurtenissen waakt en dat meldt ingeval er iets gebeurd in of rondom uw woning. Dat kan bijv. een brand zijn of een melding voor koolstofmonoxide. Met deze beveiligingssystemen krijgt u op tijd een alarm melding daarover.

Kosten alarmsysteem

De kosten voor een goed en modern alarmsysteem varieert van ca. €950 tot €2000. Dit is afhankelijk van de gewenste aanvullende opties en het aantal vertrekken dat u wilt laten beveiligen.

Hoe wordt een alarmsysteem aangesloten?

De meeste alarmsystemen werken via het internet, een mobiel netwerk of een vaste telefoonlijn. Via deze weg geeft het systeem een alarmmelding aan u of de alarmcentrale door. Er zijn ook niet-aangesloten alarmsystemen. Deze geven veelal slechts een akoestische en/of zichtbare melding d.m.v. een alarmlicht of een geluidssignaal.

Informatie over het alarmsysteem

Bij een alarmsysteem denkt men meteen aan een alarmbel die afgaat als er iemand binnen komt. U veilig voelen is heel wat waard toch? Goedkoop is meestal duurkoop en een goedkoop alarmsysteem is meestal een stuk minder betrouwbaar dan een iets duurder systeem. Het voordeel van uw huis laten beveiligen door middel van een goed systeem is dat de verzekering van uw huis u vaak minder zal kosten.

Wilt u een top advies en een duidelijke prijs ontvangen bij het aanvragen van een offerte voor een alarm systeem in Heinenoord?

Als u uw gegevens bij ons achterlaat, brengen wij u in contact met een maximum van vijf specialisten op het gebied van woningbeveiliging in de regio waar u woont. Hierdoor vindt u zeker de alarmspecialist die het beste aansluit bij uw wensen. En u kunt met de juiste alarm installateur wel tot 40% besparen op uw beveiligingssysteem.

Meer informatie over onze alarmsystemen. Werking en installatie van een alarmsysteem

Een beveiligingssysteem moet op professionele wijze worden geïnstalleerd alvorens dit in gebruik kan worden genomen. Om duidelijk te maken hoe dit in zijn werk gaat leggen we u hieronder uit hoe één en ander in zijn werk gaat.

Stappenplan plaatsing beveiligings systeem

Om problemen te vermijden dient het alarmsysteem op vakkundige wijzen te worden geinstalleerd. Voor het plaatsen van het alarm systeem en aanvullende componenten neemt de alarm installateur de volgende stappen:

Allereerst wordt met de installateur een afspraak gemaakt. De monteur weet wat er nodig is om het alarmsysteem te plaatsen. Als eerste neemt de alarminstallateur samen met u het pakket met de eventuele onderdelen door. Veelal gaat de alarminstallateur samen met u het huis door om alle locaties en onderdelen te bespreken.

De alarminstallateur zal u eventueel extra advies geven over het nog beter beveiligen van uw woning indien dit van toepassing is. Wanneer alles duidelijk is doorgenomen gaat de monteur beginnen met de onderdelen uit te pakken en kan er worden begonnen met de installatie van het alarmsysteem. Over het algemeen begint de alarminstallateur met het gereed maken van de centrale. Deze centrale wordt direct op het modem en stroomnetwerk aangesloten. Hierna meldt de monteur het nieuwe paneel met zijn laptop of iPad en verzend een welkomstmail naar u als klant.

Terwijl het paneel zijn eerste verbinding met de eventuele alarm meldkamer maakt plaatst de installateur de overige componenten. Deze componenten bestaan veelal uit magneetcontacten, bewegingsmelders, glasbreukmelders, rookmelders, toetsenbordjes, beveiligingscamera’s, enz. Zodra alle andere onderdelen zijn geinstalleerd zal de alarminstallateur deze ook doorgeven aan de centrale.

Hierna geeft de installateur alle kamers en vertrekken een naam en programmeert hij het paneel volgens uw wensen. Nadat alles naar wens is geprogrammeerd zal het beveiligingssysteem worden getest d.m.v. een zogenaamde ‘looptest’ waarin alle onderdelen op een juiste werking worden gecontroleerd.

Vervolgens worden eventueel optionele camera’s en video deurbellen geplaatst die deel uitmaken van het alarm systeem. Na montage en uitvoerig testen van het gehele systeem met bijbehorende componenten, ontvangt u een opleverformulier, een zonelijst en een contactlijst. Deze contactlijst bevat de gegevens van personen die door de alarmmeldkamer gewaarschuwd kunnen worden ingeval van een alarmmelding.

Als volgende stap legt de installateur de bediening uit van het alarmsysteem. Voor een preventieve werking ontvangt u nog een aantal raamstickers en deurstickers en zal de factuur door de monteur worden opgemaakt. De installateur vertrekt en u bent eigenaar van een perfect werkend en compleet alarm systeem. Dit alles met het doel om de kans op wat voor inbraak dan ook te verkleinen.

Geen kabels die geplaatst moeten worden. Geen geluidshinder en stof door boren, verplaatsen van meubilair en andere vormen van overlast in uw woning of bedrijfsruimte. Eenvoudig te installeren.

Alles verbonden met kabels. Een hogere betrouwbaarheid en veel minder kans op uitval. Het onderhoud is eenvoudig doordat het systeem geen batterijen gebruikt die anders regelmatig moeten worden verwisseld. Weinig onderhoud vereist. Ook met brandmeldinstallatie leverbaar.

Dit is een combinatie van draadloos en bekabeld. De basis is met kabels en te combineren met draadloos. Zo is het systeem eenvoudig uit te breiden zonder kabels en te monteren aan raam en deur.

Alarm is geïnstalleerd? Zodra het alarmsysteem is gemonteerd, gaat het direct in werking. Maar wat doet een alarmsysteem nou precies? De basis van een alarmsysteem is het systeem met eventuele extra onderdelen. U bepaald zelf welke mogelijkheden worden toegevoegd bij de aankoop van het systeem.

Werking alarmsysteem

Er zijn vijf punten die de werkwijze van een alarmsysteem samenvatten.

  1. Een alarmsysteem maakt de kans op inbraak een stuk kleiner en maakt uw woonomgeving een stuk veiliger.
  2. Er zijn verschillende soorten alarmsystemen. Met een bedieningspaneel kan het alarmsysteem worden ingesteld. Dit is meestal een klein toetsenbord wat bij belangrijke uitgangen wordt geïnstalleerd.
  3. Het alarmsysteem en de sensoren gaan in werking zodra u het activeert. Als een sensor brand of een ander onregelmatigheid detecteert gaat het alarm onmiddellijk af. Bijvoorbeeld bij beweging thuis, glasbreuk, rookontwikkeling of water lekkage.
  4. Het alarmsysteem zal ten alle tijden in werking treden bij onregelmatigheden. Dat kan d.m.v. geluidssignalen zoals een alarmsirene maar ook kan het een lichtschakelaar aanzetten of een camera een opname laten starten. Hoe meer acties er bij een melding worden geactiveerd, hoe beter een alarm systeem kan reageren in geval van dreiging.
  5. Naast de diverse signalen die een alarmsysteem kan afgeven op locatie, wordt er tevens een melding verzonden naar de eigenaar, of naar een meldkamer indien het systeem hierop is gekoppeld.
    Nooddiensten worden direct opgeroepen worden omdat de meldingen 24 uur per dag alleen met koppeling meldkamer in de gaten worden gehouden Is er niets aan de hand dan schakelt de alarm meldkamer het systeem ook weer op afstand uit.

Zoals gezegd is het essentieel dat een alarmsysteem op goede wijze wordt geplaatst zodat u zeker bent van de vele voordelen van een alarm systeem. Laat daarom onze alarm adviseur u helpen bij het plaatsen van een systeem bij u in de regio Goidschalxoord, Reedijk, Koedood, Blaaksedijk, Mijnsheerenland, Smitshoek, Westdijk, Middeldijk, Maasdijk, Rhoon en Heinenoord.

Veelgestelde vragen over onze alarmsystemen

Het woord inbraakalarm zegt het al. Het beschermt u tegen inbraken. Als inbrekers zien dat uw huis goed is beveiligd, gaan ze liever naar een ander pand dat geen beveiliging heeft. Komt de inbreker toch binnen, dan schrikt hij van het geluidsalarm en wegrennen zonder buit. De lichtflitsen en sirene gaan meteen af als het systeem een inbreker detecteert. U kan ook het alarmsysteem verbinden aan een meldkamer, zodat u niet zelf oog in oog hoeft te staan met de inbreker.
Afhankelijk van de situatie en gekozen opties variëren de kosten voor een alarmsysteem van ca. €950 tot €2000. De prijs hangt af van een aantal verschillende factoren. Om een goed beeld te krijgen van de kosten voor een alarmsysteem , is het verstandig om prijzen op te vragen. Dit geeft een helder overzicht wat de kosten zijn voor een beveiligingssyteem in uw huis of bedrijfspand.

Dit ligt aan de situatie en de wensen waaraan het systeem moet voldoen. Over het algemeen werkt een alarm systeem via het internet of een mobiel netwerk maar dit kan ook via een vaste telefoonlijn indien aanwezig.

Op deze wijze wordt u tijdig gewaarschuwd bij inbraak of andere calamiteiten. Ook zijn er alarmsystemen die niet zijn aangesloten op een meldpunt. Deze systemen geven slechts een lokale melding bij inbraak of andere calimiteiten.

Er zijn een aantal verschillende meldings-opties om uit te kiezen. Er zijn apparaten die gelijk een melding zenden naar uw mobiel met behulp van een mobiele app of doormiddel van een sms of e-mailbericht.

Is uw systeem gekoppeld aan een alarm meldkamer? Dan gaat alles via de alarm meldkamer die de juiste nooddiensten meteen waarschuwt bij een alarm melding. Het grote voordeel is dat de alarm meldkamer 24 uur per dag bereikbaar is. Een groot voordeel is dat een meldkamer 24 uur per dag aanwezig is.

Als u nergens op aangesloten bent dan zal ingeval uw alarm afgaat dit zeker een inbreker laten schrikken. De enorme herrie en lichtflitsen zullen absoluut indruk maken.

Een brandmeldinstallatie is een alarmsysteem, waarmee een brand zo vroeg mogelijk wordt ontdekt. Het bestaat uit een aantal samenwerkende onderdelen, waaronder rookmelders en handmelders. Zo kunnen snel de nodige maatregelen worden genomen. Er wordt bijvoorbeeld een ontruimingsalarm geactiveerd om mensen te evacueren, staldeuren worden automatisch geopend of er wordt een blussysteem geactiveerd.

Een personenalarmsysteem, valalarm of ouderenalarm is een klein kastje, meestal geplaatst naast de telefoon of aan de wand, Het heeft een alarmknop waarmee via de telefoonaansluiting verbinding kan worden gemaakt met een aantal door de gebruiker vooraf gekozen telefoonnummers.

Het is mogelijk om een knop of een trekkoord toe te voegen waarmee de gebruiker ook alarm kan slaan. Met deze relatief goedkope variant kan echter geen spreek-luisterverbinding tot stand worden gebracht.