alarmsysteem Kinderdijk

Alarm systeem aanschaffen? Zoekt u een draadloos, hybride of een uitgebreid bekabeld alarm systeem voor in huis of voor uw bedrijfspand in Kinderdijk?

Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan.
Ontvang 40% korting op uw alarm systeem!

Alarmsysteem Installeren in Kinderdijk

U wilt een alarmsysteem bestellen voor bij u thuis of bij uw bedrijf? U weet nog niet bij welk alarminstallatiebedrijf? U vindt hier de beste adviseur voor elk type alarm systeem bij u in de regio Elshout, Krimpen aan de Lek, Schuwacht, Ridderkerk, Tiendweg-West, Oude-Molen, Alblasserdam, Nieuw-Lekkerland, Sandelingen-Ambacht, Bolnes en Kinderdijk!

Alarm systeem Kinderdijk

Met een alarm systeem kiest u voor een veilige woning. Het beveiligen van uw woning of bedrijfspand moet wel met een goed en betrouwbaar alarm systeem gebeuren. Bij ons vindt u alle informatie over het juiste beveiligingssysteem.

Waarom een alarm systeem?

Veel mensen weten niet dat een alarmsysteem ook over andere zaken en gebeurtenissen waakt en dat meldt ingeval er iets gebeurd in of rondom uw woning. Dat kan bijvoorbeeld een brand zijn of een waarschuwing voor koolstofmonoxide. Dit zijn allemaal belangrijke meldingen die uw leven kunnen redden.

Wat kost een alarm systeem

De kosten voor een goed en modern alarm systeem varieert van ca. €950 tot €2000. Dit is afhankelijk van de eventuele gewenste aanvullende opties en het aantal vertrekken dat u wilt laten beveiligen.

Hoe sluit men een alarmsysteem aan?

De meeste alarmsystemen werken via het internet, een mobiel netwerk of een vaste telefoonlijn. Via deze weg geeft het systeem een melding aan u of de alarmcentrale door. Er zijn ook niet-aangesloten alarmsystemen. Deze geven meestal slechts een akoestische en/of zichtbare melding d.m.v. een alarmlicht of een geluidssignaal.

Informatie over alarmsystemen

Een alarmsysteem is niet een inbraakalarm dat afgaat als iemand probeert in te breken. U veilig voelen is heel wat waard toch? Goedkoop is meestal duurkoop en een goedkoper alarmsysteem is meestal een stuk minder betrouwbaar dan een iets duurder systeem. Het grote voordeel van uw huis laten beveiligen door middel van een goed systeem is dat de verzekering van uw huis u vaak minder zal kosten.

Wilt u een prima advies en een duidelijke prijs ontvangen bij het aanvragen van een offerte voor een alarm systeem in Kinderdijk?

Als u uw gegevens achterlaat, brengen wij u in contact met een maximum van vijf specialisten op het gebied van woningbeveiliging in uw regio. Hierdoor vindt u gegarandeerd de alarmspecialist die het beste aansluit bij uw wensen. En u kunt met de juiste installateur wel tot 40% besparen op uw alarm systeem.

Extra informatie over onze beveiligingssystemen. Werking en plaatsing van een alarm systeem

Een alarm systeem moet op de juiste wijze worden geïnstalleerd alvorens dit in gebruik kan worden genomen. Om overzichtelijk te maken hoe dit in zijn werk gaat leggen we u hieronder uit hoe één en ander in zijn werk gaat.

Stappenplan plaatsing beveiligings systeem

Het is van heel groot belang dat het alarm systeem degelijk wordt gemonteerd zodat er geen problemen ontstaan. Voor het installeren van het alarm systeem en aanvullende componenten neemt de installateur de volgende stappen:

Allereerst wordt met de installateur een afspraak gemaakt. De alarminstallateur weet wat er nodig is om het systeem te plaatsen. Als eerste neemt de alarminstallateur samen met u het alarmpakket met de eventuele onderdelen door. Vaak gaat de alarminstallateur samen met u het huis door om alle locaties en onderdelen te bespreken.

De alarminstallateur zal u eventueel aanvullend advies geven over het nog beter beveiligen van uw woning indien dit van toepassing is. Wanneer alles duidelijk is doorgenomen gaat de alarminstallateur beginnen met de onderdelen uit te pakken en kan er worden begonnen met de plaatsing van het alarmsysteem. Over het algemeen begint de alarminstallateur met het gereed maken van de centrale. Deze centrale wordt direct op het modem en stroomnetwerk aangesloten. Hierna meldt de alarminstallateur het nieuwe paneel met zijn laptop of tablet en verzend een welkomstmail naar u als klant.

Terwijl het paneel zijn eerste verbinding met de eventuele alarm meldkamer maakt plaatst de installateur de overige componenten. Deze componenten bestaan veelal uit magneetcontacten, bewegingsmelders, glasbreukmelders, rookmelders, toetsenbordjes, beveiligingscamera’s, enz. Als alle andere onderdelen zijn aangesloten zal de alarminstallateur deze ook aanmelden aan de centrale.

Hierna geeft de installateur alle kamers en vertrekken een naam en programmeert hij het paneel volgens uw wensen. Nadat alles naar wens is geprogrammeerd zal het beveiligingssysteem worden getest d.m.v. een zogenaamde ‘looptest’ waarin alle onderdelen op een juiste werking worden gecontroleerd.

Vervolgens worden eventueel optionele camera’s en video deurbellen geplaatst die deel uitmaken van het alarm systeem. Na montage en uitvoerig testen van het gehele alarmsysteem met bijbehorende componenten, ontvangt u een opleverformulier, een zonelijst en een contactlijst. Deze contactlijst bevat de gegevens van personen die door de alarmmeldkamer gewaarschuwd kunnen worden ingeval van een melding.

Als volgende stap legt de installateur de bediening uit van het alarm systeem. Voor een preventieve werking ontvangt u nog een aantal raamstickers en deurstickers en zal de factuur door de monteur worden opgemaakt. De installateur vertrekt en u bent eigenaar van een perfect werkend en compleet alarm systeem. Dit alles met het doel om de kans op inbraak te verkleinen.

Voordeel is dat er geen bekabelde connecties nodig zijn om alles aan elkaar te koppelen. Geen geluidshinder en stof door boren, verplaatsen van meubilair en andere vormen van overlast in uw woning of bedrijfsruimte. Supersnelle plaatsing.

Alles verbonden met kabels. Een hogere betrouwbaarheid en veel minder kans op storingen. U hebt geen batterijen nodig die iedere keer moeten worden vervangen. Weinig onderhoud vereist. Ook leverbaar met brandmeldinstallatie.

Dit is een combinatie van draadloos en bekabeld. De basis is met kabels en te combineren met draadloos. Zo is het systeem eenvoudig uit te breiden zonder kabels en te monteren aan raam en deur.

Systeem is aangesloten? Als het alarm systeem is gemonteerd, gaat het direct in werking. Maar wat doet een alarm systeem nu eigenlijk precies? De basis van een alarm systeem is het alarmsysteem met eventuele extra onderdelen. U bepaald zelf welke mogelijkheden worden toegevoegd bij de aanschaf van het systeem.

Werking alarm systeem

Er zijn vijf punten die de werkwijze van een alarm systeem samenvatten.

  1. Door het gebruik van een alarm systeem kunt u de kans op inbraak verkleinen en streven naar een veilige plek om te wonen.
  2. Er zijn verschillende soorten alarmsystemen. Met een paneel kan het alarm systeem worden bediend. Dit is veelal een klein toetsenbord wat bij belangrijke uitgangen wordt geplaatst.
  3. Het alarm systeem en de sensoren gaan in werking zodra u het aanzet. Zodra een sensor brand of een ander onregelmatigheid detecteert gaat het alarm onmiddellijk af. Bijvoorbeeld bij beweging in huis, glasbreuk, rookontwikkeling of water lekkage.
  4. Het systeem zal ten alle tijden in werking treden bij onregelmatigheden. Dat kan d.m.v. geluidssignalen zoals een alarmsirene maar ook kan het een lichtschakelaar aanzetten of een camera een opname laten starten. Hoe meer acties er bij een melding worden geactiveerd, hoe beter een alarm systeem kan reageren in geval van dreiging.
  5. Naast de diverse signalen die een alarm systeem kan afgeven op locatie, wordt er tevens een melding verzonden naar de eigenaar, of naar een alarm meldkamer indien het alarm systeem hierop is gekoppeld.
    Wanneer het systeem is aangesloten op een alarm meldkamer zal deze gelijk op de hoogte brengen Het alarm systeem wordt van afstand gereset wanneer er toch geen dreiging blijkt te zijn.

Zoals gezegd is het van belang dat een alarm systeem op goede wijze wordt geïnstalleerd zodat u zeker bent van de vele voordelen van een alarm systeem. Onze specialisten op het gebied van alarmbeveiliging kunnen u assisteren bij de plaatsing van uw alarm systeem bij u in de regio Elshout, Krimpen aan de Lek, Schuwacht, Ridderkerk, Tiendweg-West, Oude-Molen, Alblasserdam, Nieuw-Lekkerland, Sandelingen-Ambacht, Bolnes en Kinderdijk.

Veelgestelde vragen over onze alarmbeveiliging

Het woord inbraakalarm zegt het al. Het beschermt u tegen inbraken. Als inbrekers weten dat uw woning goed is beveiligd, gaan ze liever naar een ander pand dat niet beveiligd is. En mocht het zo zijn dat de inbreker wel in uw appartement is gekomen dan zal het felle harde geluid van de sirene hem gegarandeerd afschrikken. De lichtflitsen en sirene gaan meteen af als het alarm systeem inbrekers detecteert. Het is waarschijnlijk ook wel handig uw alarm systeem aan een alarm meldkamer te koppelen. U wilt ook natuurlijk niet oog in oog staan met een inbreker midden in de nacht.
Afhankelijk van de situatie en gekozen opties variëren de kosten voor een alarm systeem van ca. €950 tot €2000. Er zijn veel factoren waar de prijs vanaf hangt. Om een goed beeld te kunnen krijgen van de kosten voor een alarm systeem dat voldoet aan uw wensen, is het dus verstandig om offertes aan te vragen. Hierdoor krijgt u inzicht in de exacte kosten voor een alarm systeem voor uw huis.. Dit geeft een goed overzicht wat de prijzen zijn voor een beveiligingssyteem in uw woning of bedrijfspand.

Dit ligt aan de situatie en de wensen waaraan het systeem moet voldoen. Over het algemeen werkt een alarm systeem via het internet of een mobiel netwerk maar dit kan ook via een vaste telefoonlijn indien aanwezig.

Op deze wijze wordt u tijdig gewaarschuwd bij inbraak of andere calamiteiten. Ook zijn er alarmsystemen die niet zijn aangesloten op een meldpunt. Deze systemen geven slechts een lokale melding bij inbraak of andere calimiteiten.

Er zijn een aantal verschillende meldings-opties om uit te kunnen kiezen. Er zijn apparaten die gelijk een melding zenden naar uw mobiel met behulp van een mobiele app of doormiddel van een sms of e-mailbericht.

Is uw systeem gekoppeld aan een alarm meldkamer? Dan gaat alles via de alarm meldkamer die de juiste nooddiensten meteen waarschuwt bij een alarm melding. Het grote voordeel is dat de alarm meldkamer 24 uur per dag bereikbaar is. Deze meldkamers staan 24 uur per dag en 365 dagen per jaar voor u klaar.

Als u nergens op aangesloten bent dan zal ingeval uw alarm afgaat dit zeker de inbreker afschrikken. De enorme herrie en lichtflitsen zullen absoluut indruk maken.

Een brandmeldinstallatie is een alarmsysteem, waarmee een brand zo vroeg mogelijk wordt ontdekt. Het bestaat uit een aantal samenwerkende onderdelen, waaronder rookmelders en handmelders. Zo kunnen snel de nodige maatregelen worden genomen. Er wordt bijvoorbeeld een ontruimingsalarm geactiveerd om mensen te evacueren, staldeuren worden automatisch geopend of er wordt een blussysteem geactiveerd.

Een personenalarmsysteem, valalarm of ouderenalarm is een klein kastje, meestal geplaatst naast de telefoon of aan de wand, Het heeft een alarmknop waarmee via de telefoonaansluiting verbinding kan worden gemaakt met een aantal door de gebruiker vooraf gekozen telefoonnummers.

Het is mogelijk om een knop of een trekkoord toe te voegen waarmee de gebruiker ook alarm kan slaan. Met deze relatief goedkope variant kan echter geen spreek-luisterverbinding tot stand worden gebracht.