alarmsysteem Oude Leede

Alarmsysteem kopen? Zoekt u een draadloos, hybride of een uitgebreid bekabeld alarm systeem voor in huis of voor uw bedrijfspand in Oude Leede?

Vraag een prijs bij ons aan.
Krijg 40% korting op uw alarmsysteem!

Alarmsysteem Installeren in Oude Leede

U wilt een alarmsysteem bestellen en dit laten installeren bij u thuis of bij uw bedrijf? U weet nog niet bij welk alarminstallatiebedrijf? U vindt hier de beste adviseur voor elk type alarm systeem bij u in de regio Oost-Meerpolder, Berkel, Rodenrijs, Delfgauw, Zweth, Pijnacker, Kandelaar, Vlieland, Klein-Delfgauw, Delft en Oude Leede!

Alarmsysteem Oude Leede

Met een alarm systeem kiest u voor een veilige woning. Het beveiligen van uw woning of bedrijfspand moet wel met een goed en betrouwbaar alarm systeem gebeuren. Bij ons vindt u alle informatie over het juiste beveiligingssysteem.

Waarom een alarm systeem?

Veel mensen weten niet dat een alarm systeem ook over andere zaken en gebeurtenissen waakt en dat meteen doorgeeft zodra er iets gebeurd in of rondom uw woning. Denk dan aan een alarmmelding voor brand of een melding bij het vrijkomen van koolstofmonoxide. Dit zijn stuk voor stuk cruciale meldingen die uw leven kunnen redden.

De kosten van een alarm systeem

De prijs voor een goed alarm systeem varieert van ca. €950 tot €2000. Dit is afhankelijk van de eventuele aanvullende opties en het aantal vertrekken dat u wilt laten beveiligen.

Hoe wordt een alarm systeem aangesloten?

De meeste alarmsystemen werken via het internet, een mobiel netwerk of een vaste telefoonlijn. Op deze manier geeft het systeem een alarmmelding aan u of de alarmcentrale door. Er zijn ook niet-aangesloten alarmsystemen. Deze geven veelal slechts een akoestische en/of zichtbare melding d.m.v. een alarmlicht of een geluidssignaal.

Informatie over alarmsystemen

Een alarm systeem is niet een inbraakalarm dat afgaat als iemand probeert in te breken. U safe voelen is heel wat waard toch? Goedkoop is veelal duurkoop en een goedkoper alarm systeem is meestal een stuk minder betrouwbaar dan een iets duurder systeem. Het grote voordeel van uw huis laten beveiligen door middel van een goed systeem is dat de verzekering van uw huis u vaak minder zal kosten.

Wilt u een betrouwbaar advies en een duidelijke prijs ontvangen bij het aanvragen van een offerte voor een alarm systeem in Oude Leede?

Als u uw gegevens achterlaat, brengen wij u in contact met een maximum van vijf specialisten op het gebied van alarmbeveiliging in uw regio. Hierdoor vindt u zeker de alarmvakman die het beste aansluit bij uw wensen. Bovendien kunt u met de juiste installateur wel tot 40% besparen op uw alarm systeem.

Extra gegevens over onze alarmsystemen. De werking en installatie van een alarm systeem

Een beveiligingssysteem moet op de juiste wijze worden geïnstalleerd alvorens dit in gebruik kan worden genomen. Om overzichtelijk te maken hoe dit in zijn werk gaat leggen we hieronder uit hoe één en ander in zijn werk gaat.

Stappenplan plaatsing beveiligings systeem

Om problemen te vermijden dient het alarm systeem op vakkundige wijzen te worden aangesloten. Voor het plaatsen van het alarm systeem en aanvullende componenten neemt de alarm installateur de volgende stappen:

Allereerst wordt met de monteur een afspraak gemaakt. De monteur weet wat er nodig is om het systeem te plaatsen. Als eerste neemt de monteur samen met u het pakket met de eventuele componenten door. Veelal gaat de monteur samen met u het huis door om alle locaties en onderdelen te bespreken.

De monteur zal u extra advies geven over het nog beter beveiligen van uw woning indien dit van toepassing is. Zodra alles nauwkeurig is doorgenomen en duidelijk besproken, begint de monteur met het installeren van de alarminstallatie. Over het algemeen begint de monteur met het klaar maken van de centrale. Deze centrale wordt direct op het modem en stroomnetwerk aangesloten. Daarna meldt de monteur het nieuwe paneel met zijn tablet en wordt er een welkomstmail naar u als klant verzonden.

Terwijl het paneel zijn eerste verbinding met de eventuele alarm meldkamer maakt plaatst de installateur de overige componenten. Deze componenten bestaan veelal uit magneetcontacten, bewegingsmelders, glasbreukmelders, rookmelders, toetsenbordjes, beveiligingscamera’s, enz. Als alle componenten zijn geplaatst en de verbinding tot stand gekomen is zal de monteur alle overige componenten die nog niet aangemeld zijn laten inlezen.

Hierna geeft de installateur alle kamers en vertrekken een naam en programmeert hij het paneel volgens uw wensen. Nadat alles naar wens is geprogrammeerd zal het beveiligingssysteem worden getest d.m.v. een zogenaamde ‘looptest’ waarin alle onderdelen op een juiste werking worden gecontroleerd.

Hierna worden eventueel optionele camera’s en videodeurbellen geplaatst die deel uitmaken van het alarm systeem. Na montage en uitvoerig testen van het gehele systeem met bijbehorende componenten, ontvangt u een opleverformulier, een zonelijst en een contactlijst. Deze contactlijst bevat de gegevens van personen die door de alarmmeldkamer gewaarschuwd kunnen worden ingeval van een melding.

De monteur gaat nu over tot het uitleggen van het alarm systeem. Voor een preventieve werking ontvangt u nog een aantal raamstickers en deurstickers en zal de factuur door de monteur worden opgemaakt. De installateur vertrekt en u bent eigenaar van een perfect werkend en compleet alarm systeem. Dit alles met het doel om de kans op inbraak te verminderen.

Helemaal draadloos, zonder bekabelde componenten. Geen geluidshinder en stof door boren, verplaatsen van meubilair en andere vormen van overlast in uw woning of bedrijfsruimte. .

Alles verbonden met kabels. Een hogere betrouwbaarheid en veel minder kans op uitval. Het onderhoud is eenvoudig doordat het systeem geen batterijen gebruikt die anders regelmatig moeten worden verwisseld. Weinig onderhoud nodig. Ook leverbaar met brandmeldinstallatie.

Dit is een combinatie van draadloos en bekabeld. De basis is met kabels en te combineren met draadloos. Zo is het systeem eenvoudig uit te breiden zonder kabels en te monteren aan raam en deur.

Systeem is aangesloten? Als het alarm systeem is geplaatst, gaat het direct in werking. Maar wat doet een alarm systeem nu eigenlijk precies? De basis van een alarm systeem is het inbraakalarm met eventuele toegevoegde componenten. U bepaald zelf welke mogelijkheden worden toegevoegd bij de aankoop van het alarm systeem.

De werking van een alarm systeem

De werking van alarmsystemen kan in vijf punten worden samengevat.

  1. Een alarm systeem maakt de kans op inbraak een stuk minder en maakt het wooncomfort een stuk veiliger.
  2. Alarm systemen zijn er in verschillende soorten. Met een bedieningspaneel kan het alarm systeem worden bediend. Dit is meestal een klein toetsenbord wat bij belangrijke uitgangen wordt geplaatst.
  3. Het alarm systeem en de sensoren gaan in werking zodra u het activeert. Als een sensor brand of een ander onregelmatigheid detecteert gaat het systeem onmiddellijk af. Bijvoorbeeld bij beweging thuis, glasbreuk, rookontwikkeling of water lekkage.
  4. Het systeem zal ten alle tijden in werking treden bij onregelmatigheden. Dat kan d.m.v. geluidssignalen zoals een alarmsirene maar ook kan het een lichtschakelaar aanzetten of een camera een opname laten starten. Hoe meer acties er bij een melding worden geactiveerd, hoe beter een alarm systeem kan reageren in geval van dreiging.
  5. Naast de verschillende signalen die een alarm systeem kan afgeven op locatie, wordt er tevens een alarm melding verzonden naar de eigenaar, of naar een alarmcentrale indien het alarmsysteem hierop is aangesloten.
    Als het alarmsysteem is aangesloten op een meldkamer zal deze gelijk op de hoogte brengen Het alarmsysteem wordt van afstand uitgeschakeld indien er toch geen dreiging blijkt te zijn.

Zoals gezegd is het uitermate belangrijk dat een alarm systeem op goede wijze wordt geïnstalleerd zodat u zeker bent van de vele voordelen van een alarm systeem. Onze specialisten op het gebied van alarmsystemen kunnen u assisteren bij de installatie van uw alarm systeem bij u in de regio Oost-Meerpolder, Berkel, Rodenrijs, Delfgauw, Zweth, Pijnacker, Kandelaar, Vlieland, Klein-Delfgauw, Delft en Oude Leede.

Veelgestelde vragen over onze alarmsystemen

Een inbraakalarm zegt het al. Het beschermt tegen inbraken. Als inbrekers weten dat uw appartement goed is beveiligd, gaan ze liever naar een naastgelegen pand dat geen beveiliging heeft. En mocht het zo zijn dat een inbreker toch in uw huis is gekomen dan zal het harde geluid van de sirene hem absoluut afschrikken. Als het inbraakalarm detecteert dat er een persoon uw pand binnenkomt, zal er een geluidsalarm afgaan en verschijnen er lichtflitsen. U kan ook het alarmsysteem verbinden aan een meldkamer, zodat u niet zelf oog in oog hoeft te staan met de inbreker.
Afhankelijk van de situatie en gekozen opties variëren de kosten van ca. €950 tot €2000. De prijs hangt af van een aantal factoren. Om een goed beeld te krijgen van de kosten voor een alarm systeem dat voldoet aan uw wensen, is het verstandig om offertes aan te vragen. Dit geeft een goed overzicht wat de kosten zijn voor een beveiligingssyteem in uw appartement of kantoor.

Dit ligt aan de situatie en de wensen waaraan het systeem moet voldoen. Over het algemeen werkt een alarm systeem via het internet of een mobiel netwerk maar dit kan ook via een vaste telefoonlijn indien aanwezig.

Op deze wijze wordt u tijdig gewaarschuwd bij inbraak of andere calamiteiten. Ook zijn er alarmsystemen die niet zijn aangesloten op een meldpunt. Deze systemen geven slechts een lokale melding bij inbraak of andere calimiteiten.

Er zijn een aantal verschillende meldings-opties om uit te kiezen. Er zijn apparaten die gelijk een melding zenden naar uw mobiel met behulp van een mobiele app of doormiddel van een sms of e-mailbericht.

Is uw systeem gekoppeld aan een alarm meldkamer? Dan gaat alles via de alarm meldkamer die de juiste nooddiensten meteen waarschuwt bij een alarm melding. Het grote voordeel is dat de alarm meldkamer 24 uur per dag bereikbaar is. Een groot voordeel is dat de meldkamer op elk uur van de dag aanwezig is.

Bent uw nergens op aangesloten dan zal indien uw systeem afgaat dit zeker de inbreker afschrikken. De enorme herrie en lichtflitsen zullen absoluut indruk maken.

Een brandmeldinstallatie is een alarmsysteem, waarmee een brand zo vroeg mogelijk wordt ontdekt. Het bestaat uit een aantal samenwerkende onderdelen, waaronder rookmelders en handmelders. Zo kunnen snel de nodige maatregelen worden genomen. Er wordt bijvoorbeeld een ontruimingsalarm geactiveerd om mensen te evacueren, staldeuren worden automatisch geopend of er wordt een blussysteem geactiveerd.

Een personenalarmsysteem, valalarm of ouderenalarm is een klein kastje, meestal geplaatst naast de telefoon of aan de wand, Het heeft een alarmknop waarmee via de telefoonaansluiting verbinding kan worden gemaakt met een aantal door de gebruiker vooraf gekozen telefoonnummers.

Het is mogelijk om een knop of een trekkoord toe te voegen waarmee de gebruiker ook alarm kan slaan. Met deze relatief goedkope variant kan echter geen spreek-luisterverbinding tot stand worden gebracht.