alarmsysteem Reedijk

Alarmsysteem laten installeren? Zoekt u een draadloos, hybride of een uitgebreid bekabeld alarm systeem voor in huis of voor uw bedrijfspand in Reedijk?

Vraag een prijs bij ons aan.
Krijg 40% discount op uw alarm systeem!

Alarmsysteem Installeren in Reedijk

U wilt een alarmsysteem kopen voor bij u thuis of bij uw bedrijf? U weet nog niet precies bij welk installatiebedrijf? U vindt hier de beste adviseur voor elk type alarm systeem bij u in de regio Goidschalxoord, Heinenoord, Westdijk, Stougjesdijk, Mijnsheerenland, Maasdijk, Oud-Beijerland, Westmaas, Greup, Koedood en Reedijk!

Alarmsysteem Reedijk

Met een alarm systeem kiest u voor een veilige woning. Een betrouwbaar alarm systeem in uw woning zorgt ervoor dat u goed beschermt bent tegen inbraken. Bij ons vindt u alle informatie over het juiste beveiligingssysteem.

Waarom een alarm systeem?

Veel mensen weten niet dat een alarm systeem ook over andere zaken en gebeurtenissen waakt en dat meldt zodra er iets aan de hand is in of rondom uw woning. Denk dan aan een alarmmelding voor brand of een melding bij het vrijkomen van koolstofmonoxide. Met deze alarmsystemen krijgt u op tijd een alarm melding daarover.

Kosten alarm systeem

De prijs voor een modern alarm systeem varieert van ca. €950 tot €2000. Dit is afhankelijk van de eventuele gewenste aanvullende opties en het aantal vertrekken dat u wilt laten beveiligen.

Hoe sluit men een alarm systeem aan?

De meeste alarm systemen werken via het internet, een mobiel netwerk of een vaste telefoonlijn. Op deze manier geeft het systeem een alarmmelding aan u of de alarmcentrale door. Ook zijn er niet-aangesloten alarm systemen. Deze geven veelal slechts een akoestische en/of zichtbare melding d.m.v. een alarmlicht of een geluidssignaal.

Informatie over alarmsystemen

Een alarm systeem is niet een inbraakalarm dat alleen maar afgaat als iemand probeert in te breken. Wat is het u waard om u veilig te voelen? Goedkoop is meestal duurkoop en een goedkoop alarm systeem is meestal een stuk minder betrouwbaar dan een iets duurder systeem. Het grote voordeel van uw huis laten beveiligen door middel van een goed systeem is dat de verzekering van uw huis u vaak minder zal kosten.

Wilt u een betrouwbaar advies en een duidelijke prijs ontvangen bij het aanvragen van een offerte voor een alarm systeem in Reedijk?

Als u uw gegevens bij ons achterlaat, brengen wij u in contact met een maximum van vijf specialisten op het gebied van woningbeveiliging in de regio waar u woont. Hierdoor vindt u zeker de alarmspecialist die het beste aansluit bij uw wensen. Bovendien kunt u met de juiste installateur wel tot 40% besparen op uw beveiligingssysteem.

Meer informatie over onze alarm systemen. Werking en installatie van een alarm systeem

Een alarm systeem moet op de juiste wijze worden geïnstalleerd alvorens dit in gebruik kan worden genomen. Om overzichtelijk te maken hoe dit in zijn werk gaat leggen we u hieronder uit hoe één en ander in zijn werk gaat.

Stappenplan plaatsing alarm systeem

Het is van groot belang dat het alarm systeem op op vakkundige wijze wordt geplaatst om ervoor te zorgen dat er geen problemen ontstaan. Voor het plaatsen van het alarm systeem en aanvullende componenten neemt de alarm installateur de volgende stappen:

Allereerst wordt met de installateur een afspraak gemaakt. De monteur weet wat er nodig is om het systeem te plaatsen. Als eerste neemt de alarminstallateur samen met u het alarmpakket met de eventuele onderdelen door. Veelal gaat de alarminstallateur samen met u het huis door om alle locaties en onderdelen te bespreken.

De alarminstallateur zal u eventueel extra advies geven over het nog beter beveiligen van uw woning indien dit van toepassing is. En als alles nauwkeurig is geanalyseerd en duidelijk besproken, begint de alarminstallateur met het installeren van de alarminstallatie. Over het algemeen begint de alarminstallateur met het gereed maken van de centrale. Deze centrale wordt direct op het modem en stroomnetwerk aangesloten. Daarna meldt de alarminstallateur het nieuwe paneel met zijn tablet en wordt er een welkomstmail naar u als klant verzonden.

Terwijl het paneel zijn eerste verbinding met de eventuele alarm meldkamer maakt plaatst de installateur de overige componenten. Deze componenten bestaan veelal uit magneetcontacten, bewegingsmelders, glasbreukmelders, rookmelders, toetsenbordjes, beveiligingscamera’s, enz. Als alle overige onderdelen zijn geinstalleerd zal de alarminstallateur deze ook doorgeven aan de centrale.

Hierna geeft de installateur alle kamers en vertrekken een naam en programmeert hij het paneel volgens uw wensen. Het systeem wordt pas getest als alle alarmonderdelen naar wens zijn ingesteld. Er wordt een zogeheten looptest verricht zodat alle alarmonderdelen af zullen gaan.

Hierna worden eventueel optionele camera’s en video deurbellen geplaatst die deel uitmaken van het alarm systeem. Na montage en uitvoerig testen van het gehele alarm systeem met bijbehorende componenten, ontvangt u een opleverformulier, een zonelijst en een contactlijst. Deze contactlijst bevat de gegevens van personen die door de alarmmeldkamer gewaarschuwd kunnen worden ingeval van een melding.

Als volgende stap legt de installateur de bediening uit van het alarm systeem. Voor een preventieve werking ontvangt u nog een aantal raamstickers en deurstickers en zal de factuur door de monteur worden opgemaakt. De installateur vertrekt en u bent eigenaar van een perfect werkend en compleet alarm systeem. Alles met het doel om de kans op wat voor inbraak dan ook te verkleinen.

Voordeel is dat er geen bekabeling nodig zijn om alles te koppelen. Geen geluidshinder en stof door boren, verplaatsen van meubilair en andere vormen van overlast in uw woning of bedrijfsruimte. Snelle installatie.

Alles verbonden met kabels. Een hogere betrouwbaarheid en veel minder kans op storingen. U hebt geen batterijen nodig die iedere keer moeten worden vervangen. Amper onderhoud nodig. Ook leverbaar met brandmeldinstallatie.

Dit is een combinatie van draadloos en bekabeld. De basis is met kabels en te combineren met draadloos. Zo is het systeem eenvoudig uit te breiden zonder kabels en te monteren aan raam en deur.

Systeem is aangesloten? Als het alarm systeem is gemonteerd, gaat het direct in werking. Maar wat doet een alarm systeem nu precies? De basis van een alarm systeem is het systeem met de eventuele toegevoegde onderdelen. U bepaald zelf welke mogelijkheden worden toegevoegd bij de aanschaf van het systeem.

Werking alarm systeem

Er zijn vijf punten die de werkwijze van een alarm systeem samenvatten.

  1. Door gebruik te maken van een alarm systeem kunt u de kans op inbraak verkleinen en streven naar een veilige plek om te wonen.
  2. Er zijn verschillende soorten alarm systemen. Met een bedieningspaneel kan het alarm systeem worden ingesteld. Dit is veelal een klein toetsenbord wat bij belangrijke uitgangen wordt geplaatst.
  3. Het alarm systeem en de sensoren gaan in werking zodra u het aanzet. Zodra een sensor brand of een ander onregelmatigheid detecteert gaat het alarm onmiddellijk af. Dat kan een verplaatsing van een persoon zijn in het appartement zijn door inbraak maar ook kan rookontwikkeling of lekkage het alarm af laten gaan.
  4. Het systeem zal ten alle tijden in werking treden bij onregelmatigheden. Dat kan d.m.v. geluidssignalen zoals een alarmsirene maar ook kan het een lichtschakelaar aanzetten of een camera een opname laten starten. Hoe meer acties er bij een melding worden geactiveerd, hoe beter een alarm systeem kan reageren in geval van dreiging.
  5. Naast de diverse signalen die een alarm systeem kan afgeven op locatie, wordt er tevens een alarm melding verzonden naar de eigenaar, of naar een alarm meldkamer indien het alarmsysteem hierop is gekoppeld.
    Politie kunnen binnen no-time gecontacteerd worden aangezien de meldingen 24 uur per dag enkel met koppeling meldkamer in de gaten worden gehouden Het alarmsysteem wordt van afstand uitgezet wanneer er toch geen dreiging blijkt te zijn.

Zoals gezegd is het uitermate belangrijk dat een alarm systeem degelijk wordt geïnstalleerd zodat u zeker bent van de vele voordelen van een alarm systeem. Onze specialisten op het gebied van alarmsystemen kunnen u assisteren bij de installatie van uw alarm systeem bij u in de regio Goidschalxoord, Heinenoord, Westdijk, Stougjesdijk, Mijnsheerenland, Maasdijk, Oud-Beijerland, Westmaas, Greup, Koedood en Reedijk.

Veelgestelde vragen over onze alarmbeveiliging

Een inbraakalarm zegt het al. Het beschermt tegen inbraak. Als inbrekers weten dat uw woning goed is beveiligd, gaan ze liever naar een ander pand dat geen beveiliging heeft. En als een inbreker wel in uw huis is gekomen dan zal het harde geluid van de sirene hem zeker laten schrikken. Als het inbraakalarm detecteert dat er iemand uw pand binnenkomt, zal er een alarmsirene afgaan en verschijnen er lichtflitsen. Het is misschien ook wel een goed idee uw alarm systeem aan een alarm meldkamer te koppelen. Een confrontatie met een inbreker is natuurlijk niet wat u wilt..
Afhankelijk van de situatie en gekozen opties variëren de kosten voor een alarm systeem van ca. €950 tot €2000. Er zijn veel factoren waar de prijs vanaf hangt. Om een goed beeld te krijgen van de kosten voor een alarm systeem dat voldoet aan uw wensen, is het dus verstandig om offertes aan te vragen. Hierdoor krijgt u inzicht in de exacte kosten voor een alarm systeem voor uw huis..

Dit ligt aan de situatie en de wensen waaraan het systeem moet voldoen. Over het algemeen werkt een alarm systeem via het internet of een mobiel netwerk maar dit kan ook via een vaste telefoonlijn indien aanwezig.

Op deze wijze wordt u tijdig gewaarschuwd bij inbraak of andere calamiteiten. Ook zijn er alarmsystemen die niet zijn aangesloten op een meldpunt. Deze systemen geven slechts een lokale melding bij inbraak of andere calimiteiten.

Er zijn een aantal verschillende meldings-opties om uit te kiezen. Er zijn apparaten die gelijk een melding zenden naar uw mobiel met behulp van een mobiele app of doormiddel van een sms of e-mailbericht.

Is uw systeem gekoppeld aan een alarm meldkamer? Dan gaat alles via de alarm meldkamer die de juiste nooddiensten meteen waarschuwt bij een alarm melding. Het grote voordeel is dat de alarm meldkamer 24 uur per dag bereikbaar is. Deze alarm meldkamers staan 24 uur per dag en 365 dagen per jaar voor u klaar.

Als u nergens op aangesloten bent dan zal indien uw alarm afgaat dit zeker de inbreker laten schrikken. De enorme herrie en lichtflitsen zullen absoluut indruk maken.

Een brandmeldinstallatie is een alarmsysteem, waarmee een brand zo vroeg mogelijk wordt ontdekt. Het bestaat uit een aantal samenwerkende onderdelen, waaronder rookmelders en handmelders. Zo kunnen snel de nodige maatregelen worden genomen. Er wordt bijvoorbeeld een ontruimingsalarm geactiveerd om mensen te evacueren, staldeuren worden automatisch geopend of er wordt een blussysteem geactiveerd.

Een personenalarmsysteem, valalarm of ouderenalarm is een klein kastje, meestal geplaatst naast de telefoon of aan de wand, Het heeft een alarmknop waarmee via de telefoonaansluiting verbinding kan worden gemaakt met een aantal door de gebruiker vooraf gekozen telefoonnummers.

Het is mogelijk om een knop of een trekkoord toe te voegen waarmee de gebruiker ook alarm kan slaan. Met deze relatief goedkope variant kan echter geen spreek-luisterverbinding tot stand worden gebracht.