alarmsysteem Rhoon

Alarmsysteem aanschaffen? Zoekt u een draadloos, hybride of een uitgebreid bekabeld alarm systeem voor in huis of voor uw bedrijfspand in Rhoon?

Vraag dan nu een prijs aan.
Krijg 40% korting op uw alarmsysteem!

Alarmsysteem Installeren in Rhoon

U wilt een alarmsysteem kopen voor bij u thuis of bij uw bedrijf? U weet nog niet bij welk installatiebedrijf? U vindt hier de beste adviseur voor elk type alarm systeem bij u in de regio Rhoonse Veer, Poortugaal, Smitshoek, Goidschalxoord, Koedood, Beerenplaat, Heinenoord, Oud-Beijerland, Reedijk, Heijplaat en Rhoon!

Alarmsysteem Rhoon

Met een alarm systeem kiest u voor een veilige woning. Een degelijk alarm systeem in uw woning gaat ervoor zorgen dat u goed beschermt bent tegen inbraken. Bij ons vindt u alle informatie over het juiste beveiligingssysteem.

Waarom een alarm systeem?

Veel mensen weten niet dat een beveiligingssysteem ook over andere zaken en gebeurtenissen waakt en dat meldt ingeval er iets gebeurd in of rondom uw woning. Denk dan aan een alarm voor brand of een melding bij het vrijkomen van koolstofmonoxide. Dit zijn allemaal cruciale meldingen die uw leven kunnen redden.

Kosten alarm systeem

De kosten voor een goed en modern alarm systeem varieert van ca. €950 tot €2000. Dit is afhankelijk van de eventuele aanvullende opties en het aantal vertrekken dat u wilt laten beveiligen.

Hoe sluit men een beveiligingssysteem aan?

De meeste alarmsystemen werken via het internet, een mobiel netwerk of een vaste telefoonlijn. Via deze weg geeft het systeem een alarmmelding aan u of de alarmcentrale door. Er zijn ook niet-aangesloten alarmsystemen. Deze geven veelal slechts een akoestische en/of zichtbare melding d.m.v. een alarmlicht of een geluidssignaal.

Informatie over alarmsystemen

Een beveiligingssysteem is niet een inbraakalarm dat afgaat als iemand probeert in te breken. Wat is het u waard om u veilig te voelen? Goedkoop is veelal duurkoop en een goedkoper beveiligingssysteem is meestal een stuk minder betrouwbaar dan een iets duurder systeem. Het grote voordeel van uw huis laten beveiligen door middel van een goed systeem is dat de verzekering van uw huis u vaak minder zal kosten.

Wilt u een prima advies en een duidelijke prijs ontvangen bij het aanvragen van een offerte voor een alarm systeem in Rhoon?

Als u uw gegevens achterlaat, brengen wij u in contact met een maximum van vijf vakmensen op het gebied van alarmbeveiliging in de regio waar u woont. Hierdoor vindt u gegarandeerd de alarmspecialist die het beste aansluit bij uw wensen. En u kunt met de juiste installateur wel tot 40% besparen op uw beveiligingssysteem.

Extra informatie over onze beveiligingssystemen. Werking en plaatsing van een alarm systeem

Een beveiligingssysteem moet op de juiste wijze worden geïnstalleerd alvorens dit in gebruik kan worden genomen. Om duidelijk te maken hoe dit in zijn werk gaat leggen we u hieronder uit hoe één en ander in zijn werk gaat.

Stappenplan plaatsing alarm systeem

Het is van groot belang dat uw alarm systeem correct wordt geïnstalleerd om ervoor te zorgen dat er geen problemen ontstaan. Voor het plaatsen van het alarm systeem en eventuele aanvullende componenten neemt de installateur de volgende stappen:

Allereerst wordt met de monteur een afspraak gemaakt. De alarminstallateur weet wat er nodig is om het alarm systeem te plaatsen. Als eerste neemt de monteur samen met u het alarmpakket met de eventuele onderdelen door. Vaak gaat de monteur samen met u het huis door om alle locaties en onderdelen te bespreken.

De monteur zal u eventueel aanvullend advies geven over het nog beter beveiligen van uw woning indien nodig. Als alles nauwkeurig is geanalyseerd en duidelijk besproken, begint de installateur met het plaatsen van de installatie. Over het algemeen begint de monteur met het gereed maken van de centrale. Deze centrale wordt direct op het modem en stroomnetwerk aangesloten. Hierna meldt de installateur het nieuwe paneel met zijn laptop of tablet en wordt er een welkomstmail naar u als klant toegezonden.

Terwijl het paneel zijn eerste verbinding met de eventuele alarm meldkamer maakt plaatst de installateur de overige componenten. Deze componenten bestaan veelal uit magneetcontacten, bewegingsmelders, glasbreukmelders, rookmelders, toetsenbordjes, beveiligingscamera’s, enz. Zodra alle andere onderdelen zijn aangesloten zal de monteur deze ook aanmelden aan de centrale.

Hierna geeft de installateur alle kamers en vertrekken een naam en programmeert hij het paneel volgens uw wensen. Nadat alles naar wens is geprogrammeerd zal het beveiligingssysteem worden getest d.m.v. een zogenaamde ‘looptest’ waarin alle onderdelen op een juiste werking worden gecontroleerd.

Vervolgens worden eventueel optionele camera’s en video deurbellen geplaatst die deel uitmaken van het alarm systeem. Na montage en uitvoerig testen van het gehele alarm systeem met bijbehorende componenten, ontvangt u een opleverformulier, een zonelijst en een contactlijst. Deze contactlijst bevat de gegevens van personen die door de alarmcentrale gewaarschuwd kunnen worden ingeval van een alarmmelding.

Als volgende stap legt de installateur de bediening uit van het alarm systeem. Voor een preventieve werking ontvangt u nog een aantal raamstickers en deurstickers en zal de factuur door de monteur worden opgemaakt. De installateur vertrekt en u bent eigenaar van een perfect werkend en compleet alarm systeem. Uiteraard is de kans op een inbraak in uw woning of bedrijf hiermee grotendeels verminderd.

Geen kabels die moeten worden getrokken en bevestigd. Geen geluidshinder en stof door boren, verplaatsen van meubilair en andere vormen van overlast in uw woning of bedrijfsruimte. .

Alles verbonden met kabels. Een hogere betrouwbaarheid en veel minder kans op uitval. Het onderhoud is eenvoudig doordat het systeem geen batterijen gebruikt die regelmatig moeten worden verwisseld. Amper onderhoud nodig. Ook leverbaar met brandmeldinstallatie.

Dit is een combinatie van draadloos en bekabeld. De basis is met kabels en te combineren met draadloos. Zo is het systeem eenvoudig uit te breiden zonder kabels en te monteren aan raam en deur.

Alarm is geïnstalleerd? Zodra het alarm systeem is geïnstalleerd, gaat het direct in werking. Maar wat doet een alarm systeem nu precies? De basis van een alarm systeem is het systeem met eventuele extra onderdelen. U bepaald zelf welke mogelijkheden worden toegevoegd bij de aanschaf van het systeem.

De werking van een alarm systeem

Er zijn vijf punten die de werkwijze van een alarm systeem samenvatten.

  1. Een alarm systeem maakt de kans op inbraak een stuk minder en maakt uw woonomgeving een stuk veiliger.
  2. Er zijn verschillende soorten alarmsystemen. Met een bedieningspaneel kan het alarm systeem worden bediend. Dit is meestal een klein toetsenbord wat bij belangrijke uitgangen wordt geïnstalleerd.
  3. Het alarm systeem en de sensoren gaan in werking zodra u het activeert. Zodra een sensor brand of een ander onregelmatigheid detecteert gaat het alarm onmiddellijk af. Bijvoorbeeld bij beweging thuis, glasbreuk, rookontwikkeling of water lekkage.
  4. Het alarm systeem zal ten alle tijden in werking treden bij onregelmatigheden. Dat kan d.m.v. geluidssignalen zoals een alarmsirene maar ook kan het een lichtschakelaar aanzetten of een camera een opname laten starten. Hoe meer acties er bij een melding worden geactiveerd, hoe beter een alarm systeem kan reageren in geval van dreiging.
  5. Naast de diverse signalen die een alarm systeem kan afgeven op locatie, wordt er tevens een melding verzonden naar de eigenaar, of naar een meldkamer indien het systeem hierop is aangesloten.
    Politie worden onmiddellijk opgeroepen worden aangezien de meldingen 24 uur per dag enkel met aansluiting alarm meldkamer in de gaten worden gehouden Is er niets aan de hand dan schakelt de alarm meldkamer het systeem ook weer op afstand uit.

Zoals gezegd is het essentieel dat een alarm systeem op goede wijze wordt geïnstalleerd zodat u zeker bent van de vele voordelen van een alarm systeem. Laat daarom onze alarm specialist u assisteren bij het plaatsen van een systeem bij u in de regio Rhoonse Veer, Poortugaal, Smitshoek, Goidschalxoord, Koedood, Beerenplaat, Heinenoord, Oud-Beijerland, Reedijk, Heijplaat en Rhoon.

Vragen over alarmsystemen

Het woord inbraakalarm zegt het al. Het beschermt tegen inbraak. Als inbrekers doorhebben dat uw huis goed beveiligd is, gaan ze liever naar een naastgelegen pand dat geen beveiliging heeft. En mocht het zo zijn dat een inbreker wel in uw huis is gekomen dan zal het harde geluid van het alarm hem absoluut afschrikken. De lichtflitsen en alarmsirene gaan direct af als het systeem inbrekers detecteert. U kunt ervoor kiezen het inbraakalarm te koppelen aan een alarm meldkamer, zodat u niet zelf oog in oog hoeft te staan met een inbreker.
Afhankelijk van de situatie en gekozen opties variëren de kosten van ca. €950 tot €2000. De prijs hangt af van een aantal factoren. Om een goed beeld te krijgen van de kosten voor een alarm systeem dat voldoet aan uw wensen, is het dus verstandig om offertes aan te vragen. Hierdoor krijgt u inzicht in de exacte kosten voor een alarm systeem voor uw huis..

Dit ligt aan de situatie en de wensen waaraan het systeem moet voldoen. Over het algemeen werkt een alarm systeem via het internet of een mobiel netwerk maar dit kan ook via een vaste telefoonlijn indien aanwezig.

Op deze wijze wordt u tijdig gewaarschuwd bij inbraak of andere calamiteiten. Ook zijn er alarmsystemen die niet zijn aangesloten op een meldpunt. Deze systemen geven slechts een lokale melding bij inbraak of andere calimiteiten.

Er zijn een aantal verschillende meldings-opties om uit te kunnen kiezen. Er zijn apparaten die gelijk een melding zenden naar uw mobiel met behulp van een mobiele app of doormiddel van een sms of e-mailbericht.

Is uw systeem gekoppeld aan een alarm meldkamer? Dan gaat alles via de alarm meldkamer die de juiste nooddiensten meteen waarschuwt bij een alarm melding. Het grote voordeel is dat de alarm meldkamer 24 uur per dag bereikbaar is. Deze alarm meldkamers zijn 24 uur per dag bereikbaar en 365 dagen per jaar voor u klaar.

Bent uw nergens op aangesloten dan zal indien uw alarm afgaat dit een inbreker afschrikken. De enorme herrie en lichtflitsen zullen absoluut indruk maken.

Een brandmeldinstallatie is een alarmsysteem, waarmee een brand zo vroeg mogelijk wordt ontdekt. Het bestaat uit een aantal samenwerkende onderdelen, waaronder rookmelders en handmelders. Zo kunnen snel de nodige maatregelen worden genomen. Er wordt bijvoorbeeld een ontruimingsalarm geactiveerd om mensen te evacueren, staldeuren worden automatisch geopend of er wordt een blussysteem geactiveerd.

Een personenalarmsysteem, valalarm of ouderenalarm is een klein kastje, meestal geplaatst naast de telefoon of aan de wand, Het heeft een alarmknop waarmee via de telefoonaansluiting verbinding kan worden gemaakt met een aantal door de gebruiker vooraf gekozen telefoonnummers.

Het is mogelijk om een knop of een trekkoord toe te voegen waarmee de gebruiker ook alarm kan slaan. Met deze relatief goedkope variant kan echter geen spreek-luisterverbinding tot stand worden gebracht.