alarmsysteem Rhoonse Veer

Alarmsysteem laten installeren? Zoekt u een draadloos, hybride of een uitgebreid bekabeld alarm systeem voor in huis of voor uw bedrijfspand in Rhoonse Veer?

Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan.
Tot wel 40% korting op uw alarm systeem!

Alarmsysteem Installeren in Rhoonse Veer

U wilt een alarmsysteem bestellen en dit laten installeren bij u thuis of bij uw bedrijf? U weet nog niet bij welk alarminstallatiebedrijf? U vindt hier de beste adviseur voor elk type alarm systeem bij u in de regio Rhoon, Poortugaal, Beerenplaat, Hoogvliet, Oud-Beijerland, Goidschalxoord, Meeuwenplaat, Pernis, Smitshoek, Heijplaat en Rhoonse Veer!

Alarmsysteem Rhoonse Veer

Met een alarm systeem kiest u voor een veilige woning. Een degelijk alarm systeem in uw woning zorgt ervoor dat u goed beschermt bent tegen inbraken. Bij ons vindt u alle informatie over het juiste beveiligingssysteem.

Waarom een alarmsysteem?

Veel mensen weten niet dat een beveiligingssysteem ook over andere zaken en gebeurtenissen waakt en dat meteen doorgeeft indien er iets gebeurd in of rondom uw woning. Dat kan bijvoorbeeld een brand zijn of een melding voor koolstofmonoxide. Met deze alarmsystemen krijgt u op tijd een waarschuwing daarover.

Wat kost een alarm systeem

De kosten voor een modern alarm systeem varieert van ca. €950 tot €2000. Dit is afhankelijk van de eventuele gewenste aanvullende opties en het aantal vertrekken dat u wilt laten beveiligen.

Hoe sluit men een beveiligingssysteem aan?

De meeste alarm systemen werken via het internet, een mobiel netwerk of een vaste telefoonlijn. Via deze weg geeft het systeem een melding aan u of de alarmcentrale door. Ook zijn er niet-aangesloten alarm systemen. Deze geven meestal slechts een akoestische en/of zichtbare melding d.m.v. een alarmlicht of een geluidssignaal.

Informatie over het alarmsysteem

Een beveiligingssysteem is niet een simpel inbraakalarm dat alleen maar afgaat als iemand probeert in te breken. U veilig voelen is heel wat waard toch? Goedkoop is veelal duurkoop en een goedkoper beveiligingssysteem is meestal een stuk minder betrouwbaar dan een iets duurder systeem. Het grote voordeel van uw huis laten beveiligen door middel van een goed systeem is dat de verzekering van uw huis u vaak minder zal kosten.

Wilt u een betrouwbaar advies en een duidelijke prijs ontvangen bij het aanvragen van een offerte voor een alarm systeem in Rhoonse Veer?

Als u uw gegevens achterlaat, brengen wij u in contact met een maximum van vijf vakmensen op het gebied van alarmbeveiliging in uw regio. Hierdoor vindt u zeker de alarmspecialist die het beste aansluit bij uw wensen. En u kunt met de juiste installateur wel tot 40% besparen op uw alarm systeem.

Meer gegevens over onze alarm systemen. De werkwijze en montage van een alarm systeem

Een alarmsysteem moet op professionele wijze worden geïnstalleerd alvorens dit in gebruik kan worden genomen. Om overzichtelijk te maken hoe dit in zijn werk gaat leggen we u hieronder uit hoe één en ander in zijn werk gaat.

Stappenplan plaatsing alarm systeem

Het is van groot belang dat het alarm systeem op op vakkundige wijze wordt gemonteerd om ervoor te zorgen dat er geen problemen optreden. Voor het installeren van het alarmsysteem en eventuele aanvullende componenten neemt de alarm installateur de volgende stappen:

Allereerst wordt met de installateur een afspraak gemaakt. De monteur weet wat er nodig is om het alarm systeem te plaatsen. Als eerste neemt de monteur samen met u het alarmpakket met de eventuele componenten door. Veelal gaat de monteur samen met u het huis door om alle locaties en onderdelen te bespreken.

De monteur zal u eventueel aanvullend advies geven over het nog beter beveiligen van uw woning indien dit van toepassing is. Als alles nauwkeurig is doorgenomen en duidelijk besproken, begint de installateur met het plaatsen van de alarminstallatie. Over het algemeen begint de monteur met het klaar maken van de centrale. Deze centrale wordt direct op het modem en stroomnetwerk aangesloten. Hierna meldt de installateur het nieuwe paneel met zijn iPad en verzend een welkomstmail naar u als klant.

Terwijl het paneel zijn eerste verbinding met de eventuele alarm meldkamer maakt plaatst de installateur de overige componenten. Deze componenten bestaan veelal uit magneetcontacten, bewegingsmelders, glasbreukmelders, rookmelders, toetsenbordjes, beveiligingscamera’s, enz. En als alle componenten zijn opgehangen en de communicatie tot stand gekomen is zal de installateur alle overige componenten die nog niet gekoppeld zijn inlezen.

Hierna geeft de installateur alle kamers en vertrekken een naam en programmeert hij het paneel volgens uw wensen. Het systeem wordt pas uitgetest als alle componenten naar wens zijn ingesteld. Er wordt een zogenaamde looptest verricht waardoor alle componenten af zullen gaan.

Hierna worden eventueel optionele camera’s en video deurbellen geplaatst die deel uitmaken van het alarm systeem. Na montage en uitvoerig testen van het gehele systeem met bijbehorende componenten, ontvangt u een opleverformulier, een zonelijst en een contactlijst. Deze contactlijst bevat de gegevens van personen die door de alarmcentrale gewaarschuwd kunnen worden ingeval van een melding.

De monteur gaat nu over tot het uitleggen van het alarm systeem. Voor een preventieve werking ontvangt u nog een aantal raamstickers en deurstickers en zal de factuur door de monteur worden opgemaakt. De installateur vertrekt en u bent eigenaar van een perfect werkend en compleet alarm systeem. Dit alles met het doel om de kans op inbraak te verkleinen.

Compleet draadloos, zonder bekabelde componenten. Geen geluidshinder en stof door boren, verplaatsen van meubilair en andere vormen van overlast in uw woning of bedrijfsruimte. Supersnelle montage.

Alles verbonden met kabels. Een hogere betrouwbaarheid en veel minder kans op uitval. U hebt geen batterijen nodig die iedere keer moeten worden vervangen. Weinig onderhoud vereist. Ook leverbaar met brandmeldinstallatie.

Dit is een combinatie van draadloos en bekabeld. De basis is met kabels en te combineren met draadloos. Zo is het systeem eenvoudig uit te breiden zonder kabels en te monteren aan raam en deur.

Alarm is geïnstalleerd? Als het alarm systeem is gemonteerd, gaat het direct in werking. Maar wat doet een alarm systeem nu precies? De basis van een alarm systeem is het alarmsysteem met eventuele toegevoegde componenten. U bepaald zelf welke mogelijkheden worden toegevoegd bij de aanschaf van het systeem.

Werkwijze alarm systeem

De werking van alarm systemen kan in vijf punten worden samengevat.

  1. Een alarm systeem maakt de kans op inbraak een stuk minder en maakt uw woonomgeving een stuk veiliger.
  2. Er zijn verschillende soorten alarm systemen. Met een paneel kan het alarm systeem worden ingesteld. Dit is doorgaans een klein toetsenbord wat bij belangrijke uitgangen wordt geplaatst.
  3. Het alarm systeem en de sensoren gaan in werking zodra u het aanzet. Als een sensor brand of een ander onregelmatigheid detecteert gaat het systeem onmiddellijk af. Dat kan een beweging in het appartement zijn door inbraak maar ook kan rookontwikkeling of lekkage het systeem af laten gaan.
  4. Het alarm systeem zal ten alle tijden in werking treden bij onregelmatigheden. Dat kan d.m.v. geluidssignalen zoals een alarmsirene maar ook kan het een lichtschakelaar aanzetten of een camera een opname laten starten. Hoe meer acties er bij een melding worden geactiveerd, hoe beter een alarm systeem kan reageren in geval van dreiging.
  5. Naast de verschillende signalen die een alarm systeem kan afgeven op locatie, wordt er tevens een alarm melding verzonden naar de eigenaar, of naar een alarm meldkamer indien het alarm systeem hierop is gekoppeld.
    Nooddiensten worden direct opgeroepen worden aangezien de berichten 24 uur per dag alleen met koppeling alarm meldkamer in de gaten worden gehouden Het alarm systeem wordt van afstand uitgezet indien er toch geen inbraak blijkt te zijn.

Zoals gezegd is het belangrijk dat een alarm systeem degelijk wordt geïnstalleerd zodat u zeker bent van de vele voordelen van een alarm systeem. Onze vakmensen op het gebied van alarmbeveiliging kunnen u assisteren bij de montage van uw alarm systeem bij u in de regio Rhoon, Poortugaal, Beerenplaat, Hoogvliet, Oud-Beijerland, Goidschalxoord, Meeuwenplaat, Pernis, Smitshoek, Heijplaat en Rhoonse Veer.

Veelgestelde vragen over onze alarmbeveiliging

Het woord inbraakalarm zegt het al. Het beschermt u tegen inbraak. Als inbrekers weten dat uw huis goed beveiligd is, gaan ze liever naar een naastgelegen pand dat niet beveiligd is. Dringt een inbreker toch binnen, dan schrikt hij van het geluidsalarm en verdwijnen zonder buit. De lichtflitsen en sirene gaan gelijk af als het alarm systeem een inbreker detecteert. Het is misschien ook wel verstandig uw alarm systeem aan een alarm meldkamer te koppelen. Geconfronteerd met een inbreker worden is natuurlijk niet wat u wilt.
Afhankelijk van de situatie en gekozen opties variëren de kosten van ca. €950 tot €2000. De prijs hangt af van een aantal factoren. Om een duidelijk beeld te krijgen van de prijzen voor een alarm systeem , is het dus een goed idee om offertes aan te vragen. Dit geeft een helder beeld wat de prijzen zijn voor een beveiligingssyteem in uw huis of kantoor.

Dit is afhankelijk van de wensen waaraan het systeem moet voldoen. Over het algemeen werkt een alarm systeem via het internet of een mobiel netwerk maar dit kan ook via een vaste telefoonlijn indien aanwezig.

Op deze wijze wordt u tijdig gewaarschuwd bij inbraak of andere calamiteiten. Ook zijn er alarmsystemen die niet zijn aangesloten op een meldpunt. Deze systemen geven slechts een lokale melding bij inbraak of andere calimiteiten.

Er zijn een aantal verschillende meldings-opties om uit te kiezen. Er zijn apparaten die gelijk een melding zenden naar uw mobiel met behulp van een mobiele app of doormiddel van een sms of e-mailbericht.

Is uw systeem gekoppeld aan een alarm meldkamer? Dan gaat alles via de alarm meldkamer die de juiste nooddiensten meteen waarschuwt bij een alarm melding. Het grote voordeel is dat de alarm meldkamer 24 uur per dag bereikbaar is. Het grote voordeel is dat een alarm meldkamer op elk uur van de dag aanwezig is.

Als u nergens op aangesloten bent dan zal indien uw systeem afgaat dit zeker een inbreker afschrikken. De enorme herrie en lichtflitsen zullen absoluut indruk maken.

Een brandmeldinstallatie is een alarmsysteem, waarmee een brand zo vroeg mogelijk wordt ontdekt. Het bestaat uit een aantal samenwerkende onderdelen, waaronder rookmelders en handmelders. Zo kunnen snel de nodige maatregelen worden genomen. Er wordt bijvoorbeeld een ontruimingsalarm geactiveerd om mensen te evacueren, staldeuren worden automatisch geopend of er wordt een blussysteem geactiveerd.

Een personenalarmsysteem, valalarm of ouderenalarm is een klein kastje, meestal geplaatst naast de telefoon of aan de wand, Het heeft een alarmknop waarmee via de telefoonaansluiting verbinding kan worden gemaakt met een aantal door de gebruiker vooraf gekozen telefoonnummers.

Het is mogelijk om een knop of een trekkoord toe te voegen waarmee de gebruiker ook alarm kan slaan. Met deze relatief goedkope variant kan echter geen spreek-luisterverbinding tot stand worden gebracht.