alarmsysteem ’s-Gravenweg

Alarm systeem kopen? Zoekt u een draadloos, hybride of een uitgebreid bekabeld alarm systeem voor in huis of voor uw bedrijfspand in ’s-Gravenweg?

Vraag een offerte bij ons aan.
Tot wel 40% discount op uw alarmsysteem!

Alarmsysteem Installeren in ’s-Gravenweg

U wilt een alarmsysteem kopen voor bij u thuis of bij uw bedrijf? U weet nog niet bij welk alarminstallatiebedrijf? U vindt hier de beste adviseur voor elk type alarmsysteem bij u in de regio Kortenoord, Klein Hitland, IJssellaan, Lageweg, Groot Hitland, IJsseloord, Nieuwerkerk aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel, Groeneweg, Capelle aan den IJssel en ’s-Gravenweg!

Alarm systeem ’s-Gravenweg

Met een alarmsysteem kiest u voor een veilige woning. Het beveiligen van uw woning of bedrijfspand moet wel met een goed en degelijk alarmsysteem gebeuren. Bij ons vindt u alle informatie over het juiste beveiligingssysteem.

Waarom een alarm systeem?

Veel mensen weten niet dat een alarmsysteem ook over andere zaken en gebeurtenissen waakt en dat meldt indien er iets aan de hand is in of rondom uw woning. Denk dan aan een alarmmelding voor brand of een melding bij het vrijkomen van koolstofmonoxide. Dit zijn allemaal belangrijke meldingen die uw leven kunnen redden.

Wat kost een alarmsysteem

De prijs voor een goed en modern alarmsysteem varieert van ca. €950 tot €2000. Dit is afhankelijk van de eventuele aanvullende opties en het aantal vertrekken dat u wilt laten beveiligen.

Hoe wordt een alarmsysteem aangesloten?

De meeste alarmsystemen werken via het internet, een mobiel netwerk of een vaste telefoonlijn. Via deze weg geeft het systeem een melding aan u of de alarmcentrale door. Er zijn ook niet-aangesloten alarmsystemen. Deze geven meestal slechts een akoestische en/of zichtbare melding d.m.v. een alarmlicht of een geluidssignaal.

Informatie over alarmsystemen

Bij een alarmsysteem denkt men vaak aan een alarmbel die afgaat als er een persoon binnen komt. U safe voelen is heel wat waard toch? Goedkoop is doorgaans duurkoop en een goedkoper alarmsysteem is meestal een stuk minder betrouwbaar dan een iets duurder systeem. Het voordeel van uw huis laten beveiligen door middel van een goed systeem is dat de verzekering van uw huis u vaak minder zal kosten.

Wilt u een goed advies en een duidelijke prijs ontvangen bij het aanvragen van een offerte voor een alarm systeem in ’s-Gravenweg?

Als u uw gegevens bij ons achterlaat, brengen wij u in contact met maximaal vijf vakmensen op het gebied van woningbeveiliging in de regio waar u woont. Hierdoor vindt u gegarandeerd de alarmvakman die het beste aansluit bij uw wensen. En u kunt met de juiste alarm installateur wel tot 40% besparen op uw beveiligingssysteem.

Extra informatie over onze alarmsystemen. De werking en plaatsing van een alarmsysteem

Een alarm systeem moet op professionele wijze worden geïnstalleerd alvorens dit in gebruik kan worden genomen. Om overzichtelijk te maken hoe dit in zijn werk gaat leggen we hieronder uit hoe één en ander in zijn werk gaat.

Stappenplan plaatsing beveiligings systeem

Het is van heel groot belang dat uw alarmsysteem op op vakkundige wijze wordt geplaatst om ervoor te zorgen dat er geen problemen optreden. Voor het monteren van het alarm systeem en aanvullende componenten neemt de alarm installateur de volgende stappen:

Allereerst wordt met de installateur een afspraak gemaakt. De installateur weet wat er nodig is om het alarmsysteem te plaatsen. Als eerste neemt de installateur samen met u het alarmpakket met de eventuele componenten door. Vaak gaat de installateur samen met u het huis door om alle locaties en onderdelen te bespreken.

De installateur zal u extra advies geven over het nog beter beveiligen van uw woning indien dit van toepassing is. Als alles nauwkeurig is geanalyseerd en duidelijk besproken, begint de installateur met het plaatsen van de alarminstallatie. Over het algemeen begint de installateur met het klaar maken van de centrale. Deze centrale wordt direct op het modem en stroomnetwerk aangesloten. Daarna meldt de installateur het nieuwe paneel met zijn laptop of iPad en wordt er een welkomstmail naar u als klant toegezonden.

Terwijl het paneel zijn eerste verbinding met de eventuele alarm meldkamer maakt plaatst de installateur de overige componenten. Deze componenten bestaan veelal uit magneetcontacten, bewegingsmelders, glasbreukmelders, rookmelders, toetsenbordjes, beveiligingscamera’s, enz. En als alle componenten zijn opgehangen en de verbinding tot stand is gekomen zal de installateur alle overige componenten die nog niet aangemeld zijn inlezen.

Hierna geeft de installateur alle kamers en vertrekken een naam en programmeert hij het paneel volgens uw wensen. Het alarm systeem wordt pas getest als alle componenten naar wens zijn ingesteld. Er wordt een zogenaamde looptest uitgevoerd zodat alle componenten af zullen gaan.

Vervolgens worden eventueel optionele camera’s en video deurbellen geplaatst die deel uitmaken van het alarm systeem. Na montage en uitvoerig testen van het gehele alarmsysteem met bijbehorende componenten, ontvangt u een opleverformulier, een zonelijst en een contactlijst. Deze contactlijst bevat de gegevens van personen die door de alarmmeldkamer gewaarschuwd kunnen worden ingeval van een alarmmelding.

Als volgende stap legt de installateur de bediening uit van het alarmsysteem. Voor een preventieve werking ontvangt u nog een aantal raamstickers en deurstickers en zal de factuur door de monteur worden opgemaakt. De installateur vertrekt en u bent eigenaar van een perfect werkend en compleet alarm systeem. Alles met het doel om de kans op wat voor inbraak dan ook te verminderen.

Compleet draadloos, zonder bekabelde componenten. Geen geluidshinder en stof door boren, verplaatsen van meubilair en andere vormen van overlast in uw woning of bedrijfsruimte. Installeren gaat heel gemakkelijk.

Alles verbonden met kabels. Een hogere betrouwbaarheid en veel minder kans op uitval. Het onderhoud is eenvoudig doordat het systeem geen batterijen gebruikt die regelmatig moeten worden verwisseld. Weinig onderhoud vereist. Ook leverbaar met brandmeldinstallatie.

Dit is een combinatie van draadloos en bekabeld. De basis is met kabels en te combineren met draadloos. Zo is het systeem eenvoudig uit te breiden zonder kabels en te monteren aan raam en deur.

Systeem is aangesloten? Als het alarmsysteem is geplaatst, gaat het direct in werking. Maar wat doet een alarmsysteem nou eigenlijk precies? De basis van een alarmsysteem is het alarmsysteem met eventuele toegevoegde componenten. U bepaald zelf welke mogelijkheden worden toegevoegd bij de aankoop van het alarm systeem.

De werking van een alarmsysteem

De werking van alarmsystemen kan in vijf punten worden samengevat.

  1. Een alarmsysteem maakt de kans op inbraak een stuk kleiner en maakt uw woonomgeving een stuk veiliger.
  2. Er zijn verschillende soorten alarmsystemen. Met een paneel kan het alarmsysteem worden bediend. Dit is meestal een klein toetsenbord wat bij belangrijke uitgangen wordt gemonteerd.
  3. Het alarmsysteem en de sensoren gaan in werking zodra u het aanzet. Zodra een sensor brand of een ander onregelmatigheid detecteert gaat het alarm onmiddellijk af. Bijvoorbeeld bij beweging thuis, glasbreuk, rookontwikkeling of lekkage.
  4. Het alarmsysteem zal ten alle tijden in werking treden bij onregelmatigheden. Dat kan d.m.v. geluidssignalen zoals een alarmsirene maar ook kan het een lichtschakelaar aanzetten of een camera een opname laten starten. Hoe meer acties er bij een melding worden geactiveerd, hoe beter een alarm systeem kan reageren in geval van dreiging.
  5. Naast de diverse signalen die een alarmsysteem kan afgeven op locatie, wordt er tevens een alarmmelding verzonden naar de eigenaar, of naar een alarm meldkamer indien het alarm systeem hierop is gekoppeld.
    Hulpdiensten kunnen binnen no-time gecontacteerd worden aangezien de berichten 24 uur per dag enkel en alleen met koppeling alarm meldkamer in de gaten worden gehouden Is er niets aan de hand dan schakelt de alarm meldkamer het systeem ook weer op afstand uit.

Zoals gezegd is het van belang dat een alarmsysteem degelijk wordt geplaatst zodat u zeker bent van de vele voordelen van een alarm systeem. Laat daarom onze alarm specialist u helpen bij het plaatsen van een systeem bij u in de regio Kortenoord, Klein Hitland, IJssellaan, Lageweg, Groot Hitland, IJsseloord, Nieuwerkerk aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel, Groeneweg, Capelle aan den IJssel en ’s-Gravenweg.

Veelgestelde vragen over onze alarmbeveiliging

Een inbraakalarm zegt het al. Het beschermt u tegen inbraken. Als inbrekers doorhebben dat uw appartement goed is beveiligd, gaan ze liever naar een naastgelegen pand dat niet beveiligd is. Dringt een inbreker toch binnen, dan schrikt hij van het alarm en verdwijnen zonder buit. Als het inbraakalarm detecteert dat iemand uw pand binnenkomt, zal er een sirene afgaan en verschijnen er lichtflitsen. U kan ook het systeem koppelen aan een alarm meldkamer, zodat u niet zelf oog in oog hoeft te staan met een inbreker.
Afhankelijk van de situatie en gekozen opties variëren de kosten van ca. €950 tot €2000. De prijs hangt af van een aantal factoren. Om een goed beeld te krijgen van de kosten voor een alarm systeem dat voldoet aan uw wensen, is het dus verstandig om offertes aan te vragen. Hierdoor krijgt u inzicht in de exacte kosten voor een alarm systeem voor uw huis..

Dit ligt aan de situatie en de wensen waaraan het systeem moet voldoen. Over het algemeen werkt een alarm systeem via het internet of een mobiel netwerk maar dit kan ook via een vaste telefoonlijn indien aanwezig.

Op deze wijze wordt u tijdig gewaarschuwd bij inbraak of andere calamiteiten. Ook zijn er alarmsystemen die niet zijn aangesloten op een meldpunt. Deze systemen geven slechts een lokale melding bij inbraak of andere calimiteiten.

Er zijn een aantal verschillende meldings-opties om uit te kunnen kiezen. Er zijn apparaten die gelijk een melding zenden naar uw mobiel met behulp van een mobiele app of doormiddel van een sms of e-mailbericht.

Is uw systeem gekoppeld aan een alarm meldkamer? Dan gaat alles via de alarm meldkamer die de juiste nooddiensten meteen waarschuwt bij een alarm melding. Het grote voordeel is dat de alarm meldkamer 24 uur per dag bereikbaar is. Deze meldkamers zijn 24 uur per dag bereikbaar en 365 dagen per jaar voor u klaar.

Als u nergens op aangesloten bent dan zal indien uw alarm afgaat dit zeker de inbreker laten schrikken. De enorme herrie en lichtflitsen zullen absoluut indruk maken.

Een brandmeldinstallatie is een alarmsysteem, waarmee een brand zo vroeg mogelijk wordt ontdekt. Het bestaat uit een aantal samenwerkende onderdelen, waaronder rookmelders en handmelders. Zo kunnen snel de nodige maatregelen worden genomen. Er wordt bijvoorbeeld een ontruimingsalarm geactiveerd om mensen te evacueren, staldeuren worden automatisch geopend of er wordt een blussysteem geactiveerd.

Een personenalarmsysteem, valalarm of ouderenalarm is een klein kastje, meestal geplaatst naast de telefoon of aan de wand, Het heeft een alarmknop waarmee via de telefoonaansluiting verbinding kan worden gemaakt met een aantal door de gebruiker vooraf gekozen telefoonnummers.

Het is mogelijk om een knop of een trekkoord toe te voegen waarmee de gebruiker ook alarm kan slaan. Met deze relatief goedkope variant kan echter geen spreek-luisterverbinding tot stand worden gebracht.