alarmsysteem Stormpolder

Alarmsysteem laten installeren? Zoekt u een draadloos, hybride of een uitgebreid bekabeld alarm systeem voor in huis of voor uw bedrijfspand in Stormpolder?

Vraag dan nu een prijs aan.
Krijg 40% korting op uw alarm systeem!

Alarmsysteem Installeren in Stormpolder

U wilt een alarmsysteem kopen en dit laten installeren bij u thuis of bij uw bedrijf? U weet nog niet precies bij welk alarminstallatiebedrijf? U vindt hier de beste adviseur voor elk type alarmsysteem bij u in de regio Krimpen aan den IJssel, Bolnes, Capelle aan den IJssel, Kralingse Veer, IJsselmonde, IJsseloord, Krimpen aan de Lek, Groot Hitland, Kinderdijk, Elshout en Stormpolder!

Alarmsysteem Stormpolder

Met een alarmsysteem kiest u voor een veilige woning. Het beveiligen van uw woning of bedrijfspand moet wel met een goed en betrouwbaar alarmsysteem gebeuren. Bij ons vindt u alle informatie over het juiste beveiligingssysteem.

Waarom een alarm systeem?

Veel mensen weten niet dat een alarm systeem ook over andere zaken en gebeurtenissen waakt en dat meteen doorgeeft als er iets aan de hand is in of rondom uw woning. Denk dan aan een alarm voor brand of een melding bij het vrijkomen van koolstofmonoxide. Met deze alarmsystemen krijgt u op tijd een waarschuwing daarover.

De kosten van een alarmsysteem

De kosten voor een modern alarmsysteem varieert van ca. €950 tot €2000. Dit is afhankelijk van de eventuele aanvullende opties en het aantal vertrekken dat u wilt laten beveiligen.

Hoe wordt een alarm systeem aangesloten?

De meeste alarmsystemen werken via het internet, een mobiel netwerk of een vaste telefoonlijn. Via deze weg geeft het systeem een alarmmelding aan u of de alarmcentrale door. Er zijn ook niet-aangesloten alarmsystemen. Deze geven meestal slechts een akoestische en/of zichtbare melding d.m.v. een alarmlicht of een geluidssignaal.

Informatie over het alarmsysteem

Een alarm systeem is niet een inbraakalarm dat alleen maar afgaat als er iemand probeert in te breken. U veilig voelen is heel wat waard toch? Goedkoop is doorgaans duurkoop en een goedkoop alarm systeem is meestal een stuk minder betrouwbaar dan een iets duurder systeem. Het grote voordeel van uw huis laten beveiligen door middel van een goed systeem is dat de verzekering van uw huis u vaak minder zal kosten.

Wilt u een top advies en een duidelijke prijs ontvangen bij het aanvragen van een offerte voor een alarm systeem in Stormpolder?

Als u uw gegevens bij ons achterlaat, brengen wij u in contact met maximaal vijf vakmensen op het gebied van alarmbeveiliging in de regio waar u woont. Hierdoor vindt u absoluut de alarmvakman die het beste aansluit bij uw wensen. En u kunt met de juiste alarm installateur wel tot 40% besparen op uw beveiligingssysteem.

Extra informatie over onze alarmsystemen. De werkwijze en plaatsing van een alarmsysteem

Een alarmsysteem moet op de juiste wijze worden geïnstalleerd alvorens dit in gebruik kan worden genomen. Om duidelijk te maken hoe dit in zijn werk gaat leggen we u hieronder uit hoe één en ander in zijn werk gaat.

Stappenplan plaatsing alarm systeem

Om problemen te vermijden dient het alarmsysteem op vakkundige wijzen te worden aangesloten. Voor het monteren van het alarm systeem en aanvullende componenten neemt de monteur de volgende stappen:

Eerst wordt met de installateur een afspraak gemaakt. De installateur weet wat er nodig is om het systeem te plaatsen. Als eerste neemt de installateur samen met u het pakket met de eventuele onderdelen door. Veelal gaat de installateur samen met u het huis door om alle locaties en onderdelen te bespreken.

De installateur zal u eventueel aanvullend advies geven over het nog beter beveiligen van uw woning indien dit van toepassing is. Als alles duidelijk is besproken gaat de monteur beginnen met de onderdelen uit te pakken en kan er worden begonnen met de plaatsing van het alarmsysteem. Over het algemeen begint de installateur met het klaar maken van de centrale. Deze centrale wordt direct op het modem en stroomnetwerk aangesloten. Daarna meldt de monteur het nieuwe paneel met zijn tablet en wordt er een welkomstmail naar u als klant toegezonden.

Terwijl het paneel zijn eerste verbinding met de eventuele alarm meldkamer maakt plaatst de installateur de overige componenten. Deze componenten bestaan veelal uit magneetcontacten, bewegingsmelders, glasbreukmelders, rookmelders, toetsenbordjes, beveiligingscamera’s, enz. Zodra alle andere onderdelen zijn aangesloten zal de installateur deze ook doorgeven aan de centrale.

Hierna geeft de installateur alle kamers en vertrekken een naam en programmeert hij het paneel volgens uw wensen. Het alarm systeem wordt pas uitgetest als alle onderdelen naar wens zijn ingesteld. Er wordt een zogenaamde looptest gedaan waarna alle onderdelen af zullen gaan.

Hierna worden eventueel optionele camera’s en videodeurbellen geplaatst die deel uitmaken van het alarm systeem. Na montage en uitvoerig testen van het gehele alarmsysteem met bijbehorende componenten, ontvangt u een opleverformulier, een zonelijst en een contactlijst. Deze contactlijst bevat de gegevens van personen die door de alarmmeldkamer gewaarschuwd kunnen worden ingeval van een melding.

De installateur gaat nu over tot het uitleggen van het alarmsysteem. Voor een preventieve werking ontvangt u nog een aantal raamstickers en deurstickers en zal de factuur door de monteur worden opgemaakt. De installateur vertrekt en u bent eigenaar van een perfect werkend en compleet alarm systeem. Alles met het doel om de kans op inbraak te verkleinen.

Geen kabels die moeten worden getrokken en bevestigd. Geen geluidshinder en stof door boren, verplaatsen van meubilair en andere vormen van overlast in uw woning of bedrijfsruimte. .

Alles verbonden met kabels. Een hogere betrouwbaarheid en veel minder kans op storingen. Het onderhoud is eenvoudig doordat het systeem geen batterijen gebruikt die regelmatig moeten worden verwisseld. Amper onderhoud nodig. Ook met brandmeldinstallatie leverbaar.

Dit is een combinatie van draadloos en bekabeld. De basis is met kabels en te combineren met draadloos. Zo is het systeem eenvoudig uit te breiden zonder kabels en te monteren aan raam en deur.

Systeem is geïnstalleerd? Zodra het alarmsysteem is gemonteerd, gaat het direct in werking. Maar wat doet een alarmsysteem nou eigenlijk precies? De basis van een alarmsysteem is het alarmsysteem met eventuele toegevoegde onderdelen. U bepaald zelf welke mogelijkheden worden toegevoegd bij de aanschaf van het systeem.

De werking van een alarmsysteem

De werking van alarmsystemen kan in vijf punten worden samengevat.

  1. Door gebruik te maken van een alarmsysteem kunt u de kans op inbraak verkleinen en streven naar een veilige plek om te wonen.
  2. Er zijn verschillende soorten alarmsystemen. Met een paneel kan het alarmsysteem worden bediend. Dit is veelal een klein toetsenbord wat bij belangrijke uitgangen wordt gemonteerd.
  3. Het alarmsysteem en de sensoren gaan in werking zodra u het aanzet. Als een sensor brand of een ander onregelmatigheid detecteert gaat het systeem onmiddellijk af. Bijvoorbeeld bij beweging thuis, glasbreuk, rookontwikkeling of water lekkage.
  4. Het systeem zal ten alle tijden in werking treden bij onregelmatigheden. Dat kan d.m.v. geluidssignalen zoals een alarmsirene maar ook kan het een lichtschakelaar aanzetten of een camera een opname laten starten. Hoe meer acties er bij een melding worden geactiveerd, hoe beter een alarm systeem kan reageren in geval van dreiging.
  5. Naast de diverse signalen die een alarmsysteem kan afgeven op locatie, wordt er tevens een alarm melding verzonden naar de eigenaar, of naar een alarm meldkamer indien het systeem hierop is gekoppeld.
    Hulpdiensten worden gelijk gecontacteerd worden aangezien de meldingen 24 uur per dag enkel en alleen met koppeling alarm meldkamer in de gaten worden gehouden Het systeem wordt van afstand uitgeschakeld wanneer er toch geen inbraak blijkt te zijn.

Zoals gezegd is het belangrijk dat een alarmsysteem op goede wijze wordt geplaatst zodat u zeker bent van de vele voordelen van een alarm systeem. Onze vakmensen op het gebied van alarmbeveiliging kunnen u assisteren bij de plaatsing van uw alarmsysteem bij u in de regio Krimpen aan den IJssel, Bolnes, Capelle aan den IJssel, Kralingse Veer, IJsselmonde, IJsseloord, Krimpen aan de Lek, Groot Hitland, Kinderdijk, Elshout en Stormpolder.

Veelgestelde vragen over onze alarmbeveiliging

Een inbraakalarm zegt het al. Het beschermt tegen inbraken. Als inbrekers doorhebben dat uw woning goed beveiligd is, gaan ze liever naar een ander pand dat niet beveiligd is. Komt een inbreker toch binnen, dan zal hij schrikken van het alarm en verdwijnen zonder enige buit. De lichtflitsen en geluidsalarm gaan direct af als het systeem de inbreker detecteert. U kan ook het alarmsysteem verbinden aan een alarm meldkamer, zodat u niet zelf oog in oog hoeft te staan met de inbreker.
Afhankelijk van de situatie en gekozen opties variëren de kosten voor een alarmsysteem van ca. €950 tot €2000. De prijs hangt af van een aantal factoren. Om een goed beeld te kunnen krijgen van de kosten voor een alarm systeem dat voldoet aan uw wensen, is het dus verstandig om offertes aan te vragen. Hierdoor krijgt u inzicht in de exacte kosten voor een alarm systeem voor uw huis.. Dit geeft een helder beeld wat de kosten zijn voor een beveiligingssyteem in uw woning of kantoor.

Dit ligt aan de situatie en de wensen waaraan het systeem moet voldoen. Over het algemeen werkt een alarm systeem via het internet of een mobiel netwerk maar dit kan ook via een vaste telefoonlijn indien aanwezig.

Op deze wijze wordt u tijdig gewaarschuwd bij inbraak of andere calamiteiten. Ook zijn er alarmsystemen die niet zijn aangesloten op een meldpunt. Deze systemen geven slechts een lokale melding bij inbraak of andere calimiteiten.

Er zijn een aantal verschillende meldings-opties om uit te kunnen kiezen. Er zijn apparaten die gelijk een melding zenden naar uw mobiel met behulp van een mobiele app of doormiddel van een sms of e-mailbericht.

Is uw systeem gekoppeld aan een alarm meldkamer? Dan gaat alles via de alarm meldkamer die de juiste nooddiensten meteen waarschuwt bij een alarm melding. Het grote voordeel is dat de alarm meldkamer 24 uur per dag bereikbaar is. Een groot voordeel is dat een alarm meldkamer 24 uur per dag bereikbaar is.

Bent uw nergens op aangesloten dan zal ingeval uw systeem afgaat dit een inbreker afschrikken. De enorme herrie en lichtflitsen zullen absoluut indruk maken.

Een brandmeldinstallatie is een alarmsysteem, waarmee een brand zo vroeg mogelijk wordt ontdekt. Het bestaat uit een aantal samenwerkende onderdelen, waaronder rookmelders en handmelders. Zo kunnen snel de nodige maatregelen worden genomen. Er wordt bijvoorbeeld een ontruimingsalarm geactiveerd om mensen te evacueren, staldeuren worden automatisch geopend of er wordt een blussysteem geactiveerd.

Een personenalarmsysteem, valalarm of ouderenalarm is een klein kastje, meestal geplaatst naast de telefoon of aan de wand, Het heeft een alarmknop waarmee via de telefoonaansluiting verbinding kan worden gemaakt met een aantal door de gebruiker vooraf gekozen telefoonnummers.

Het is mogelijk om een knop of een trekkoord toe te voegen waarmee de gebruiker ook alarm kan slaan. Met deze relatief goedkope variant kan echter geen spreek-luisterverbinding tot stand worden gebracht.