alarmsysteem Zwaantje

Alarmsysteem aanschaffen? Zoekt u een draadloos, hybride of een uitgebreid bekabeld alarm systeem voor in huis of voor uw bedrijfspand in Zwaantje?

Vraag dan nu een offerte aan.
Krijg 40% discount op uw alarm systeem!

Alarmsysteem Installeren in Zwaantje

U wilt een alarmsysteem kopen voor bij u thuis of bij uw bedrijf? U weet nog niet precies bij welk installatiebedrijf? U vindt hier de beste adviseur voor elk type alarm systeem bij u in de regio Zwet, Noldijk, Wevershoek, Barendrecht, Rijsoord, Heerjansdam, Kleine-Lindt, Sandelingen-Ambacht, Ridderkerk, Middeldijk en Zwaantje!

Alarmsysteem Zwaantje

Met een alarm systeem kiest u voor een veilige woning. Het beveiligen van uw woning of bedrijfspand moet wel met een goed en betrouwbaar alarm systeem gebeuren. Bij ons vindt u alle informatie over het juiste beveiligingssysteem.

Waarom een alarmsysteem?

Veel mensen weten niet dat een alarmsysteem ook over andere zaken en gebeurtenissen waakt en dat meldt indien er iets aan de hand is in of rondom uw woning. Dat kan bijvoorbeeld een brand zijn of een waarschuwing voor koolstofmonoxide. Met deze beveiligingssystemen krijgt u op tijd een melding daarover.

De kosten van een alarm systeem

De prijs voor een goed alarm systeem varieert van ca. €950 tot €2000. Dit is afhankelijk van de gewenste aanvullende opties en het aantal vertrekken dat u wilt laten beveiligen.

Hoe sluit men een alarmsysteem aan?

De meeste alarmsystemen werken via het internet, een mobiel netwerk of een vaste telefoonlijn. Op deze manier geeft het systeem een alarmmelding aan u of de alarmcentrale door. Er zijn ook niet-aangesloten alarmsystemen. Deze geven veelal slechts een akoestische en/of zichtbare melding d.m.v. een alarmlicht of een geluidssignaal.

Informatie over het alarmsysteem

Een alarmsysteem is niet een simpel inbraakalarm dat alleen maar afgaat als iemand probeert in te breken. Wat is het u waard om u veilig te voelen? Goedkoop is veelal duurkoop en een goedkoop alarmsysteem is meestal een stuk minder betrouwbaar dan een iets duurder systeem. Het grote voordeel van uw huis laten beveiligen door middel van een goed systeem is dat de verzekering van uw huis u vaak minder zal kosten.

Wilt u een top advies en een duidelijke prijs ontvangen bij het aanvragen van een offerte voor een alarm systeem in Zwaantje?

Als u uw gegevens achterlaat, brengen wij u in contact met een maximum van vijf specialisten op het gebied van alarmbeveiliging in de regio waar u woont. Hierdoor vindt u gegarandeerd de alarmvakman die het beste aansluit bij uw wensen. En u kunt met de juiste installateur wel tot 40% besparen op uw alarm systeem.

Extra informatie over onze beveiligingssystemen. Werking en installatie van een alarm systeem

Een alarmsysteem moet op professionele wijze worden geïnstalleerd alvorens dit in gebruik kan worden genomen. Om duidelijk te maken hoe dit in zijn werk gaat leggen we u hieronder uit hoe één en ander in zijn werk gaat.

Stappenplan plaatsing beveiligings systeem

Om problemen te vermijden dient het alarm systeem op vakkundige wijzen te worden geinstalleerd. Voor het monteren van het alarmsysteem en aanvullende componenten neemt de monteur de volgende stappen:

Allereerst wordt met de installateur een afspraak gemaakt. De alarminstallateur weet wat er nodig is om het systeem te plaatsen. Als eerste neemt de installateur samen met u het pakket met de eventuele componenten door. Veelal gaat de installateur samen met u het huis door om alle locaties en onderdelen te bespreken.

De installateur zal u extra advies geven over het nog beter beveiligen van uw woning indien dit van toepassing is. Als alles duidelijk is besproken gaat de installateur beginnen met de componenten uit te pakken en kan er worden begonnen met de installatie van het alarmsysteem. Over het algemeen begint de installateur met het klaar maken van de centrale. Deze centrale wordt direct op het modem en stroomnetwerk aangesloten. Daarna meldt de installateur het nieuwe paneel met zijn iPad en wordt er een welkomstmail naar u als klant verzonden.

Terwijl het paneel zijn eerste verbinding met de eventuele alarm meldkamer maakt plaatst de installateur de overige componenten. Deze componenten bestaan veelal uit magneetcontacten, bewegingsmelders, glasbreukmelders, rookmelders, toetsenbordjes, beveiligingscamera’s, enz. Wanneer alle componenten zijn geplaatst en de verbinding tot stand is gekomen zal de installateur alle andere componenten die nog niet aangemeld zijn inlezen.

Hierna geeft de installateur alle kamers en vertrekken een naam en programmeert hij het paneel volgens uw wensen. Het alarm systeem wordt pas getest als alle alarmonderdelen naar wens zijn ingesteld. Er wordt een zogeheten looptest uitgevoerd waardoor alle alarmonderdelen af zullen gaan.

Hierna worden eventueel optionele camera’s en videodeurbellen geplaatst die deel uitmaken van het alarm systeem. Na montage en uitvoerig testen van het gehele alarm systeem met bijbehorende componenten, ontvangt u een opleverformulier, een zonelijst en een contactlijst. Deze contactlijst bevat de gegevens van personen die door de alarmcentrale gewaarschuwd kunnen worden ingeval van een melding.

De installateur gaat nu over tot het uitleggen van het alarm systeem. Voor een preventieve werking ontvangt u nog een aantal raamstickers en deurstickers en zal de factuur door de monteur worden opgemaakt. De installateur vertrekt en u bent eigenaar van een perfect werkend en compleet alarm systeem. Alles met het doel om de kans op wat voor inbraak dan ook te verkleinen.

Geen kabels die moeten worden getrokken en bevestigd. Geen geluidshinder en stof door boren, verplaatsen van meubilair en andere vormen van overlast in uw woning of bedrijfsruimte. .

Alles verbonden met kabels. Een hogere betrouwbaarheid en veel minder kans op storingen. U hebt geen batterijen nodig die elke keer moeten worden vervangen. Amper onderhoud nodig. Ook leverbaar met brandmeldinstallatie.

Dit is een combinatie van draadloos en bekabeld. De basis is met kabels en te combineren met draadloos. Zo is het systeem eenvoudig uit te breiden zonder kabels en te monteren aan raam en deur.

Alarm is aangesloten? Zodra het alarm systeem is geplaatst, gaat het direct in werking. Maar wat doet een alarm systeem nu eigenlijk precies? De basis van een alarm systeem is het alarmsysteem met de eventuele toegevoegde componenten. U bepaald zelf welke mogelijkheden worden toegevoegd bij de aanschaf van het alarm systeem.

De werking van een alarm systeem

Er zijn vijf punten die de werkwijze van een alarm systeem samenvatten.

  1. Een alarm systeem maakt de kans op inbraak een stuk kleiner en maakt uw woonomgeving een stuk veiliger.
  2. Alarmsystemen zijn er in verschillende soorten. Met een paneel kan het alarm systeem worden bediend. Dit is doorgaans een klein toetsenbord wat bij belangrijke uitgangen wordt geplaatst.
  3. Het alarm systeem en de sensoren gaan in werking zodra u het activeert. Zodra een sensor brand of een ander onregelmatigheid detecteert gaat het alarm onmiddellijk af. Bijvoorbeeld bij beweging thuis, glasbreuk, rookontwikkeling of lekkage.
  4. Het systeem zal ten alle tijden in werking treden bij onregelmatigheden. Dat kan d.m.v. geluidssignalen zoals een alarmsirene maar ook kan het een lichtschakelaar aanzetten of een camera een opname laten starten. Hoe meer acties er bij een melding worden geactiveerd, hoe beter een alarm systeem kan reageren in geval van dreiging.
  5. Naast de verschillende signalen die een alarm systeem kan afgeven op locatie, wordt er tevens een alarmmelding verzonden naar de eigenaar, of naar een alarmcentrale indien het alarmsysteem hierop is aangesloten.
    Als het systeem is aangemeld op een alarm meldkamer zal deze direct op de hoogte brengen Het alarmsysteem wordt van afstand gereset indien er toch geen inbraak blijkt te zijn.

Zoals gezegd is het uitermate belangrijk dat een alarm systeem op goede wijze wordt geïnstalleerd zodat u zeker bent van de vele voordelen van een alarm systeem. Laat daarom onze alarm adviseur u assisteren bij het plaatsen van een systeem bij u in de regio Zwet, Noldijk, Wevershoek, Barendrecht, Rijsoord, Heerjansdam, Kleine-Lindt, Sandelingen-Ambacht, Ridderkerk, Middeldijk en Zwaantje.

Veel voorkomende over alarm systemen

Het woord inbraakalarm zegt het al. Het beschermt u tegen inbraak. Als inbrekers doorhebben dat uw woning goed beveiligd is, gaan ze liever naar een ander pand dat geen beveiliging heeft. En mocht het zo zijn dat een inbreker toch in uw huis is gekomen dan zal het felle harde geluid van het alarm hem zeker laten schrikken. De lichtflitsen en alarmsirene gaan meteen af als het alarmsysteem een inbreker detecteert. Het is wellicht ook wel handig uw alarm systeem aan een alarm meldkamer te koppelen. U wilt ook niet oog in oog staan met de inbreker midden in de nacht.
Afhankelijk van de situatie en gekozen opties variëren de kosten voor een alarm systeem van ca. €950 tot €2000. De prijs hangt af van een aantal verschillende factoren. Om een volledig beeld te kunnen krijgen van de kosten voor een alarm systeem dat voldoet aan uw wensen, is het dus verstandig om offertes aan te vragen. Hierdoor krijgt u inzicht in de exacte kosten voor een alarm systeem voor uw huis.. Hierdoor krijgt u een beter beeld in de kosten voor een beveiligingssyteem voor uw woning.

Dit ligt aan de situatie en de wensen waaraan het systeem moet voldoen. Over het algemeen werkt een alarm systeem via het internet of een mobiel netwerk maar dit kan ook via een vaste telefoonlijn indien aanwezig.

Op deze wijze wordt u tijdig gewaarschuwd bij inbraak of andere calamiteiten. Ook zijn er alarmsystemen die niet zijn aangesloten op een meldpunt. Deze systemen geven slechts een lokale melding bij inbraak of andere calimiteiten.

Er zijn een aantal verschillende meldings-opties om uit te kiezen. Er zijn apparaten die gelijk een melding zenden naar uw mobiel met behulp van een mobiele app of doormiddel van een sms of e-mailbericht.

Is uw systeem gekoppeld aan een alarm meldkamer? Dan gaat alles via de alarm meldkamer die de juiste nooddiensten meteen waarschuwt bij een alarm melding. Het grote voordeel is dat de alarm meldkamer 24 uur per dag bereikbaar is. Deze alarm meldkamers staan 24 uur per dag en 365 dagen per jaar voor u klaar.

Bent uw nergens op aangesloten dan zal indien uw alarm afgaat dit zeker de inbreker laten schrikken. De enorme herrie en lichtflitsen zullen absoluut indruk maken.

Een brandmeldinstallatie is een alarmsysteem, waarmee een brand zo vroeg mogelijk wordt ontdekt. Het bestaat uit een aantal samenwerkende onderdelen, waaronder rookmelders en handmelders. Zo kunnen snel de nodige maatregelen worden genomen. Er wordt bijvoorbeeld een ontruimingsalarm geactiveerd om mensen te evacueren, staldeuren worden automatisch geopend of er wordt een blussysteem geactiveerd.

Een personenalarmsysteem, valalarm of ouderenalarm is een klein kastje, meestal geplaatst naast de telefoon of aan de wand, Het heeft een alarmknop waarmee via de telefoonaansluiting verbinding kan worden gemaakt met een aantal door de gebruiker vooraf gekozen telefoonnummers.

Het is mogelijk om een knop of een trekkoord toe te voegen waarmee de gebruiker ook alarm kan slaan. Met deze relatief goedkope variant kan echter geen spreek-luisterverbinding tot stand worden gebracht.